2017. március 31., péntek

Primus dohány

Sokkoló hűtők, fagyasztók. Technodom - ATTH sokkoló tálcás, TOUCH. A hűtés mellett a fagyasztás is természetesen komoly hangsúlyt kell . A sokkolók segítségével . Vadonatúj technológia a cukrászok, pékek és fagylaltkészítők szolgálatában: a sokkolóhűtés és gyorsfagyasztás.

Olcsó eladó új és használt sokkoló fagyasztó. Nagy csomagolásból is csak annyi darabot vesz el, amennyire szüksége van. Az utóbbiakból a húsokat már az őskortól kezdve próbálták fagyasztással is tartósítani, de ezek a. Birdseye felfedezésének kulcsa a fagyasztás sebessége. Kívánságlistára teszem.


Az ipari nagykonyhai sokkoló hűtő berendezésekkel az ételeket nagyon gyorsan le lehet hűteni, fagyasztani. Gyorshűtő készülékek meleg ételek lehűtéséhez vagy fagyasztásához.

Több méretben és nagyon kedvező áron! GYORSFAGYASZTÓ ( SOKKOLÓ ) BERENDEZÉSEINK. A fagyasztási funkció bekapcsolásával további kedvező. Ezen az oldalon a Skill Trade Kft.


Hűtés, sokkolás , fagyasztás. Sirman Dolomiti 5T P. Nagy hatékonyságú használatra tervezve. Rétegelt fém külső . Rozsdamentes acél külső és belső burkolat, belső lekerekített sarkok, mágneses ajtózáródás, . Napjaink gyorsan változó élelmiszeriparában életbevágóan fontos lépést tartani a versenytársakkal. A CONVOChill megtartja az ételek frissességét, színét és természetes ízét. A gyors hűtés és az ún.


Bemutató videó az Electrolux Professional vadonatúj, csúcstechnológiás SkyLine kombisütőiről, illetve sokkoló. Feltöltötte: Vendi Hungária Kft. Sincold Activa MXT 5. Kapacitása: kg.

Hosszúság: 8mm. Szélesség: 7mm. Venix sokkoló hűtők teljes választéka. MAXIMA 10GN sokkoló hűtő- fagyasztó. Ezzel a gyorshűtési folyamattal az ételek nem . MIÉRT AJÁNLATOS.


Magasság (cm), 900. Mélység (cm), 800. Az így kezelt ételek megőrzik természetes . Vendéglátóipari gépek forgalmazása, nagykonyhai gépek szervize.


Konyhatechnológiai tanácsadás, pályázati tanácsadás konyhatechnológiai felújításhoz. CFC és HCFC mentes poliuretán hőszigetelés, R5hűtőközeg, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.