2017. március 30., csütörtök

Finn szauna ár

Finn szaunáinkat büszkén ajánljuk bárkinek, akik verhetetlen áron kiváló minőségű és a nagyszerű dizájnú modern szaunát keresnek otthonra. HARVIA szaunakályhával és tartozékokkal kompletten. A kabinok ára finn fenyő lambériára és abachi padokra van kalkulálva.


Természetesen más fanyag is . Válogass a Jófogás. Több tucat sztenderd méretű szaunánkon kívül egyedi méretű szaunák építését is vállaljuk.

Tekintse meg termékeinket! Prémium kényeztetés otthonában. Egyedi, különleges mérnöki megoldások, kedvező ár! Finn szauna vásárlás a minőségi finn szaunák gyártójától, az Aliantétól!


Otthoni finn szauna építése az Ön. Alapár áfával: 855. Minden általunk gyártott szauna kabinban eredeti finn szauna kályhák találhatók!


Az árlistáinkban található áraink bruttó fogyasztói árak , tartalmazzák a teljes . A komplett finn szauna kabinra ÉV GARANCIÁT adunk!

Az AKCIÓS ár tartalmazza a helyszínre történő szállítást és összeszerelést a budaörsi . Ft-tólKattintson ide! Kültéri finn fatüzelésű szauna. Hosszú élettartamú egy személyes beltéri szauna kerámiasugárzóval. Pár perc alatt felmelegszik, intenzíven méregtelenít!


Nézze meg árainkat! Lepje meg magát minden nap a klasszikus finn és infraszaunáink által nyújtott wellness élménnyel! Camylle szauna aromaterápia . Rendelje meg Tőlünk és hamarosan már . Calidus Hemlock 5-személyes finn szauna. Többféle olcsó, használt finn szauna eladó. Mennyi a finn szauna ára használtan ? Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg.


Igneus Hemlock személyes finn szauna. Olcsó új eladó és használt Használt szauna eladó. Ez a vadonatúj finn szauna a nagysikerű Royal széria legújabb tagja.


Ha nem tud választani, keresse kombi modelljeinket nagyszerű áron ! Infraszaunát vagy finn szaunát szeretne?

Különleges álmai vannak? Sauna King egyedi szaunák, amelyek tökéletesen illeszkednek otthonába, hogy a. Vásárolja meg Finn , Infra, Bio vagy kombinált szaunáját magyar gyártótól . Számunkra semmi sem jelent akadályt! Kombinált szauna,infraszauna,bioszauna,egyedi finn szauna ,kültéri szaunaház tervezés,építés,gyártás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.