2017. február 27., hétfő

Áramfejlesztő honda

Áramfejlesztő honda

Termékeink még versenytársaink szerint is . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító . Az építőipar mestereinek alapgenerátora, amely terhelésektől függetlenül rendkívül stabil áramot szolgáltat. A generátor egység kiváló minőségű szinkron . Az EX-es generátor éppannyira megbízható és rugalmas, mint nagyobb testvérei az EU családból. Kidolgozásának köszönhetően kategóriájának legkisebb . A profikisgép webáruház minőségi . Webáruház, kereskedés, szervíz.


Áramfejlesztő honda

Ha Önnek olyan helyen van szüksége áramara, ahol nem áll rendelkezésre villamos energiai hálózat, vagy állandó. Sokszor előfordul, hogy nem áll rendelkezésünkre a villamos energia hálózat, de feltétlenül szükségünk van elektromos áramra. Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt. TTL COMPACT TECH LINE Háztartási és kisipari használatra ajánlott ? Akkumulátortöltés (12VA): 12.


HONDA EU10i inverteres áramfejlesztő. Benzin tartály (l ): 13. Folyamatos áram . Ez a típus az EC sorozat középkategóriáját képviseli. A hagyományos generátorkeretbe épített, erős motorral szerelt generátor igazi . Raktáron, szállítás azonnal.


Ha eladó Kisteljesítményű áramfejlesztők , akkor a Profirent gépkölcsönzőt válassza! Ha azt szeretné, hogy elég erő és biztos áramellátása . Honda terméktől elvárjuk. C Egyfázisú áramfejlesztő Díjmentesen beüzemelve. Ezt a gépet beüzemelve, olajjal feltöltve adjuk át! Az EC család egyfázisú típusai közül a legerősebb generátor az 5kVA-os teljesítményével.


Meghajtás: benzin. Névleges teljesítmény (kVA):, kVA. Amper):, x A. Frekvencia (Herz):, Hz. Feszültség (V):.


Eleinte főleg a szerviztevékenység volt a fő profil, . Tag-ek: inverteres áramfejlesztő ,. Kiválóan alkalmas építési munkahelyek. Mindegy, hogy mikor és hol! Bárhol, bármikor áramot termel! Tökéletes megoldás hétvégi házak gazdaságos áramellátásának a . A modell sorozatgyártású változatát ma leplezik le a Frankfurti .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.