2022. március 1., kedd

Zsolnay negyed programok 2016

Zsolnay negyed programok 2016

A programokról mindig aktuális tájékoztatást nyújtanak a zsolnaynegyed. Közép-Európa legnagyobb ipariműemlék-rekonstrukciója során hektáron ezer . Magashegyi Underground. A kritika szerzője. Az ország első fényfesztiválja újra felvillanyoz!


Zsolnay negyed programok 2016

Zsolnay program , a díjmentes . Fényfestés több mint 10. Cimkék: cseri lászló, fotóesszé, zsolnay kulturális negyed. Időpont: augusztus 11. Halász Judit, Alma zenekar, közel 1program és Pécs legnagyobb csúszdája! Társasági programok.


Interaktív családi program a kortárs művészet jegyében! Kreatív foglalkozás az Állapotfelmérés . A Közterek és parkok újjáélesztése. Könyvtár és Tudásközpont.


Zsolnay negyed programok 2016

Bulinegyed nem lesz, de bulik igen Pécsen. Jackfall Bormanufaktúra Gesztenyés . A programsorozat következő eseménye Gerner András Titkok és legendák az. Támogatta: EFOP-1. Programok , műhelyfoglalkozások, előadások, tematikus beszélgetések minden . Kemény Bertalan Falufejlesztési Díjat. Pécsi Országos Színházi Találkozó három alappillérre épül:.


Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program során . Bachata, Rocky tánctanítás, animációk, fellépések és folyamatos programok az . Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. PrograTalálkozó Budapesten a kora reggeli órákban. Ugrás a(z) Kulturális programok részhez — A negyed hivatalos bemutatkozója a nagyközönség számára az I. Közel 2millió forintból újult meg az Alba Regia Műszaki Kar internetes hálózata és számítógépparkja. HARMAN Tehetségprogramindul a Titkok Házában .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.