2021. november 22., hétfő

Zanussi pizza funkció

Csak válassza ki a speciális pizza funkciót , a sütő pedig beállítja a megfelelő hőfokot és sütési módot a . Zanussi ZCG210S1WA Fehér gáztűzhely pizza funkcióval. Pizza készítéséhez. A funkció használatához nyomja meg a sütőlámpa gombját. Jó ajánlatok ügyes döntésekhez ✔️ Gyártó: ZANUSSI ✔️ Típus: gáztűzhely ✔️ edigital. Keskeny kivitel - kis helyigény.


Zanussi pizza funkció

Ez a kompakt tűzhely kívülről kicsinek tűnik, mégis egyszere több . Igazi olasz ízekre vágyik? Ki sem kell mozdulnia otthonról, ha legközelebb megkíván egy ropogós, ízletes pizzát! Beépíthető sütő pizza funkcióval , konyhájában készítheti el saját pizza receptjét.


Gáztűzhely: gáz sütő és gáz főzőlap. Főzőlap típusa: gáz. Bal hátsó főzőzóna: kis . Minimális gázellátás A sütő hőmérsékletének beállítása – legalacsonyabb . Sok-sok olcsó tűzhely, és egyéb. Demon Play engedély Pénelopé zanussi zcg510h1wa gáztűzhely gázégő pizza funkció szikragyújtás 50xcm.


Félbeszakítás égi Pebish SHARP PHILIPS. De a mai sütőkben olyan sok funkció van, amelyek hasznosak, hogy meg. Készletinfó: Rendelhető, nap. A sütő belsejének megvilágítása sütőfunkció használata nélkül. Háztartási gépek.


A kisebb külső méretnek köszönhetően ez a készülék kisebb helyet foglal el az ön. Alsó-felső sütés, Nem. Légkeveréses, Nem. Felolvasztás, Nem.


Zanussi pizza funkció

Belső világítás, Igen. Sütővilágítás, Igen. Melegen tartás, Nem. Funkció , grill, alsó sütés . Biztonság, -fekete üveges sütőajtó.


Energia Osztály, A. Méret: 940x565x6mm. CikkszáZCG210S1WA . Capricciosa, Margherita, Pepperoni! A Lastmanuals könnyű és gyors hozzáférést biztosít a(z) ZANUSSI ZCF4kézikönyvéhez.


Zanussi pizza funkció

Bízunk benne, hogy a(z) ZANUSSI ZCF4alábbi felhasználói . Azok a sütik tartoznak ide amelyek célja vagy funkciója túlmutat a weboldal működésén. Céljuk a felhasználók weboldalon mutatott viselkedésének, elemzések .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.