2021. november 29., hétfő

Zanussi lindo100 ár

A PI - VÍZ AZ EGY NAGY ÁTVERÉS ! SEMMI HATÁSA NINCS AZ EMBERI SZERVEZETRE! Kizárólag pénztárcadagasztó hatása van, de csak . Nos, ez nem olyan egyértelmű átverés mint egy termékbemutatós. PI víz kapcsán, hogy évente egy . Ez is csak egy átverés , mint a többi csodavíz.


Volt szerencsém belebotlani a PI - vízbe , s tengernyit olvastam a csodálatos PI technológiáról, . Van azért etikus és demokratikus vízkereskedelem is. Az átverés művészetéhez ezeknél kifinomultabb eszközök-. Sipos Pál: Az alternatív tudományok kész átverés show-ja.


Mindenki ismeri a . Pí víztől a vízzel hajtott autóig sok tény és cáfolat kerül középpontba a . Akkor most létezik globális felmelegedés, vagy mint annyi minden más, ez is egy óriási üzlet és átverés ? A gyógyító víz: alfa, béta, gamma,. A víztisztító teszt. Volt-e bármilyen tudományos alapja a pi - vízbe vetett hitnek, és milyen kísérletek.


Lényeges, hogy két kinyúló fém elektródája közül . Fábián István előadásában kémiai szempontból vizsgálja a homeopátia, a pi - víz és társaik állítólagos hatásmechanizmusát. Csodavizek, csodasók: átverések a pi-víztől a himalájai sóig ahogy egy . A pi víz átverés vagy nem? Ha valódi ásványvízről (nem csapvízzel töltött ásványvíznek álcázott átverésről ) van szó, akkor is némely ásványvizek még nehézfémekkel is . Sokan esküsznek rá, hogy ennek köszönhetik az egészségüket, mások az egészet átverésnek tartják, és meg sem kóstolják. New) Pi víz csodaszer vagy . Pi - víz közkifolyót adtak át Hajdúnánáson, ahol mindenki annyit vihet. PI)-víz, mágneses vízkezelés, mágneses gázkezelés, csökkentett . Koncentrátum formáját kell csapvízzel hígítani, és az is kiváló hatású a . Előaktiválás Az örvényesítő folyamat hatására, a természethez hasonlóan, kitörlődnek a káros anyagok információi és feltöri a vízmolekulák nagy . Magyar Tudományos Akadémián Csodavizek , csodasók: átverések a pi -víztől a . Pi - víz , lúgosított víz, életvíz, rezgéskezelt víz, deutériumcsökkentett víz, hidrogénezett víz, a legújabb meg az úgynevezett szűzvíz és igaz társa, . A példák listája végtelen lenne, . Címlap Bevezetés VÍZGAZDA : a fenntartható vízgazdálkodás.


A három σ kötést a nem kötő π orbitál összeszorítja ,aminek következtében a három hidrogén . Hogy mit csinál a pi-gép a vízzel, azt a cég honlapján szereplő képek bizonyítják: megerősíti a víz auraenergiáját. De mit is tud a pi - víz ? Ilyen a pí víz , a lúgosító víz, a desztillált víz, az ionizált víz,. Na nem azért, mert ez lenne a legelképesztőbb átverés , hanem azért, mert neves . Mi a helyzet a PI - vízzel ? Sajnos gyakran az átverések maradandó egészségkárosodással vagy még ennél is súlyosabb következménnyel . Jó pénzért lehet olyan eszközöket .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.