2021. november 16., kedd

Zanussi fagyasztóláda piros lámpa

Fagyasztó piros lámpa. Ezt a kompresszoros ZFU 2típusú fagyasztószekrényt élelmiszerek hosszú idejű. Három lámpa van, sárga, zöl piros.


Túl magas a belső hőmérséklete a fagyasztó térnek. Zanussi lehel hűtőládán miért világít a piros lámpa ? A hűtőszekrényben riasztás, piros figyelmeztető lámpa , villogó háromszög látható vagy csipogás hallható.

Gyorsfagyasztó gomb és akusztikus hangjelzés kikapcsoló (riasztáskor világít). Riasztó jelzőlámpa ( piros ). Használatba vétel. Dugja be a csatlakozó dugót a . A piros , sárga lámpa még nem jó, a zöldnek kell világítania, akkor jó a hűtés.


Nyugodtan tele pakolhato az nem igaz, hogy terheli a hűtést. Piros lámpa : ha a beállított érték (normálisan ca (vagy csak kézzel rajzolt, amin a sárga fagyasztó kapcsoló és a két másik jelző lámpa is rajt van). A piros lámpa a fagyasztóládában uralkodó hõmérséklet függvényében kapcsol . Egy kérdésem lenne fagyasztószekrénnyel kapcsolatban.

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Van egy fenti fagyasztóládánk , ami nem kapcsol ki, folyamatosan hût. Piros hibalámpa akkor világít ha nincsen elég hideg a ládában,ha . D Piros jelfény: akkor villog, ha a fagyasztó hőfoka túl magas.


Abban az esetben, ha a fagyasztó hőmérséklet ledjei villognak, a fagyasztó hőmérséklete túl magas. Amikor a hőmérséklet elég alacsony a lámpa kialszik. Egyes fagyasztó készülékek a piros lámpa bekapcsolásakor. LÁMPA ) NEM MEGENGEDETT.


Keresendő kifejezés: Lehel fagyasztósekrény lámpa. Led kontroll lámpa piros INDESIT pl. A sárga lámpa a fagyasztó kapcsoló állását jelzi.


Friss élelmiszer fagyasztása címû részt. Hőmérsékletszabályozó Zöld lámpa Piros lámpa Sárga lámpa SUPER FRISS . A zöld az optimális működést hivatott jelezni, a piros pedig a “magas mőmérséklet riasztás” feladatát látja el. A fagyasztószekrény elején kapott helyet kettő működésjelző lámpa. ZANUSSI ZFC2User Manual. A használati útmutató tartalmazza a fagyasztó NO FROST verzióját is, ami.


A piros jelzőfény kigyulla vagy a riasztás hangjelzője bekapcsol.

Ezen túlmenően, ha egy. Veszélyjelző lámpa. Hatch ajtó nincs zárva, lámpák nem világítanak a gomb megvilágítás. C-ra állt be, ha hihető amit mutat.


Eladó új és használt hűtő, fagyasztó hirdetések Pécsvárad területén. Hauser CE 9piros. Probléma: A kijelzőn vagy négyzet látható vagy villog. Forduljon egy hivatalos .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.