2021. november 12., péntek

Whirlpool légkeveréses sütő használata

Kövesse a funkció megfelelő beállításához szükséges utasításokat. Légkeveréses sütés. Működtesse a sütőt üresen légkeveréses funkcióval 2°C-on körülbelül egy óráig.


Whirlpool légkeveréses sütő használata

Készítsen akár ételt egyszerre, az aromák keveredése nélkül. Sütők talált: 36. Lépés: az ételkészítési folyamat vége és a sütő kikapcsolása.


Az aqua clean funkció használata a sütő tisztításához. Feltöltötte: OnlineMárkaboltok. Whirlpool starclean technológia a teljeskörű tisztításhoz.


Whirlpool légkeveréses sütő használata

Tisztítás csupán perc alatt vegyszerhasználat. Alaptulajdonságok. Használati utasítás. MFkategóriájú multifunkciós sütő.


Minden használat után hagyja hűlni a sütőt , majd tisztítsa meg lehetőleg akkor,. Alsó-felső sütés. Elektronikus óra. A készüléken beállítható a sütési időtartam,. Ugyan más márka, de az enyémben a ventillátor a légkeverés , a felülvonás.


Beíro hogy whirlpool elektromos sütő használati utasítás, és sorjázza ki a . Tápellátás típusa. Ajtó zárás típusa. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító . Beépíthető sütők WHIRLPOOL - gőzölős sütés kategórián kívül? Egyszerűen használható panel Gyors hozzáférés a kiválasztott programokhoz. Ventilátorral segített sütés , amikor a hő a felső és alsó fűtőelemek- ből érkezik.


LÉGKEVERÉSES SÜTÉS. Akár ingyenes szállítással! Ideális aprósütemények és torták készítéséhez. Energiafogyasztás standard programnál: 0. Evido Rustic-O 60C beépíthető rusztikus légkeveréses sütő - bézs. A sütő használata.


Whirlpool légkeveréses sütő használata

Számos okos funkció és letisztult dizájn jellemzi. A légkeverés egyenletesen és gyorsan osztja el a hőt, így akár . BEÜZEMELÉS A HÁLÓZATRA CSATLAKOZTATÁS. Felső és alsó sütés funkció, elektromos grill és légkeverés is megtalálható a. Említésre érdemes még, hogy ez a készülék c°-2c° sütési hőmérséklet között használható. Az óra beállítást célszerű a Magyar nyelvű használati utasításból kikeresni.


MÓd légKeVeréssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.