2021. november 5., péntek

Whirlpool dob rögzítő csavar

Mosógép szállítás rögzítő eltávolítása. Megvettük az új mosógépet, hazavitettük, kicsomagoltuk, és ott áll a mosókonyha közepén és mindenki örül:) De sajnos . Dobrögzítő csavarok eltávolítása. Első lépés, hogy az összes dobrögzítő csavart távolítsuk el a mosógép hátuljáról, ezeknek a csavaroknak a funkciója az üst . Olcsó eladó új és használt whirlpool mosógép dob rögzítő csavar.

Tovább nehezíti a laikusok dolgát, hogy a dobrögzítő - csavarokat hátulról szerelik be, ráadásul gyártónként változik a darabszám. Használt mosógép. Lehet valahol dob rögzítő csavart venni? Költözés miatt kb.


A dob rögzítő csavar (nem túl szakszerű módon) el lett távolítva. Sajnos azt visszahelyezni nem. Most próbáltam ki az új Whirlpool mosógépem.

Dob rögzítés eltávolítása mosógép bekötése előtt. Hátul a mosógépnél pedig megtaláljuk a dobrögzítő csavarokat. Amikor hazaértem, tapintásra eléggé meleg volt, és a csavarok kiszedése után.


Otthon whirlpool volt, úgyhogy ahhoz viszonyítva magas. Távolítsa el a rögzítőpántot. A mosógép rögzítőcsavarokkal és rögzítőpánttal. A szivattyú elérése a szűrő mögött.


Mindezek után eltávolítják a tengelyt rögzítő csavart , és a dobot eltávolítják. Ha a dobrögzítő elemeket nem távolítjuk el, a mosógépünk maradandóan is . Forog a dob ,nem túl sok a ruha benne. Köszönöm a válaszokat. Javítókészlet WHIRLPOOL mosógép dobhoz, V gyûrû és rögzítõ csavarok nélkül. A Whirlpool felültöltős és elöltöltős mosógépeket is gyárt egyaránt.


Digitális geometria mosógép rögzítése. Motor rögzítő csavar. CSAVAR , LENGÉSCSILLAPÍTÓ.

Dobcsillag -csapágy csavar. Csapágyak, Dob alkatrészek. A csavarokat , és a tiplit azonban az első használat előtt el kell . De be lehet szerezni, igaz túl hosszú csavarokkal (olasz utángyártott, itt vettem). Ezek szükségesek az autó szállításakor a dob rögzítéséhez.


A szíjtárcsa forog, a dob nem. Ez a furfangos mosógép. Mit csináljak vele? Visszaélés Háziállatok whirlpool szárítógép nem forog a dob. Van egy régebbi whirlpool mosógépünk ami egyszer csak elkezdte.


Természetesen a dobrögzítő csavarokat üzembe helyezés előtt kivettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.