2021. szeptember 28., kedd

Whirlpool beépíthető főzőlap

Termék megtekintése. Ne hagyd ki a nap ajánlatait, akcióit és az olcsó termékeket! Whirlpool gáz főzőlap: 4. Főzőlap anyaga: kerámia.


Whirlpool beépíthető főzőlap

Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Gyors kézbesítés. Telefonon is rendelhet! Válogass a Jófogás. Háztartási gép webáruház, ahol több ezer termék közül választhat.


Bankkártyás fizetés, országos házhoz szállítás és fantasztikus árak, ez várja az oldalon. Szállítási díj: 3. Kívánságlistára teszem. Ft-os áron oldalunk Modern sütő- főzőlap szettek. Elöl elhelyezett kezelőgombok.


Kezelőgombok kivitele, Festett ezüstszínű. Elektromos szikragyújtás. Egykezes automata . Amennyiben otthonában korlátozott a villanyóra . Maradékhő kijelző, Igen. Gázfőzőlap teszt: top készüléket mutatunk be a cikkben.


Beépítési méretek (cm), 56x49. Mi alapján válasszunk beépíthető főzőlapot ? Legkeresettebb Kategóriáink. Zanussi beépíthető , kombinált hűtőszekrény. Kerámialapos főzőlap. TouchSelect: válassza ki a kívánt főzőzónát és a teljesítményszintet egyszerűen.


Indukció: gyors, precíz, könnyen tisztítható és keveset fogyaszt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.