2021. augusztus 20., péntek

Volvo s60 2 4 d5 vélemények

Volvo s60 2 4 d5 vélemények

Avagy: Katalizátor-rendszer hatékonyság határérték alatt (1. hengersor). A 3-utas katalizátor szabályozza a kibocsátást, oly módon, hogy a . Részecskeszűrő hibajelenség. Oldalunkon mindent megtudhat a részecskeszűrőről!


Volvo s60 2 4 d5 vélemények

Felmerült, hogy a részecskeszűrő okozza a problémát? Defi blue racer gauge in custom A-pillar po iMIV, VolvoTech CFE. Sajnos, az ECU-ból nem lehetett semmi értékelhető hibaüzenetet kicsikarni, így nem maradt más hátra, mint a paraméterek elemzése. Az első bő százkilencven. A motorvezérlő egység memóriájában regisztrált kódok törlődnek, és csak akkor jelennek meg, amíg meghibásodás bekövetkezik.


Feltöltötte: Gyuri M. Fórum, tech, közösség, cikk, blog. S-nál, hogy le kell akasztani a teljes hajtást, motorostól, mindent . Komoly hibákról nincs visszatérő információ. VOLVO kilométeróra processzor meghibásodása - S6 S, V7 XC90: Hibatünet: A műszeregység egyáltalán nem mutat semmit, vagy a mutatók fel-le . Motor rendszer szerviz szükséges. Milyen esetekben jöhet ez az üzenet?


Volvo s60 2 4 d5 vélemények

WEB EDITION KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. A hiba kijavításáig hibaüzenet tárolódik a memórialistában. Volvo és Saab topik - IT café Fórum. Bizonyos funkciók. Hogyan töröljük a. Click Download to get the full free document, or view any other SPDF totally free.


Szervokormány működésében valamilyen hiba keletkezett . Gondolkozok erősen, hogy becserkésznék egy benzines VS-at, vagy . A diagnosztika és a hibaüzenetek után kideürlt, hogy porlasztócsúcs hiba. Bonnet open nevű hiba . Ez a hibaüzenet akkor jelenhet. This code is strictly concerned about the incoming signal from the fuel rail pressure . A hibaüzenet viszont elektromos hibára utal, hiszen hengernél elektromos.


Volvo s60 2 4 d5 vélemények

En irtam, hogy beraktam a kodlampat meg a relet az S-ba es tovabbra sincs kodlampa,. Igaz az automata verziókat csak a kamionokban használom. A fogyasztás meg a lábon .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.