2021. május 11., kedd

Whirlpool mosógép vízszintszabályzó hiba

Hibás csapágyak, Hibás ajtózár mechanizmus, Hibás vízszintszabályzó. E– Kezelőegység hiba. E– Motor forgás nincs, vagy nem érzékeli (tachogenerátor hiba , vez. panel hibás ). A whirlpool mosogatógépeket többféle vízszintszabályzóval gyártották, tipusok szerint.


Létezett az egyszerű nyomáskapcsolós kivitel, a “rácsos vízszint”.

F08: Fűtőbetét testzárlat, vízszintszabályzó kontakthiba , esetleg elektronika hiba. Kérdésem, hogy lehet a hiba oka a vizszintszabályozó , vagy motor esetleg . Indesit vízszintszabályzó hiba. Ha meghibásodás történik . Ellenőrizze a vízszintszabályzót hozzá menő vezetéket csatlakozását.


Ez a hibakód hivatalosan egy vízszintszabályzó , illetve vízszintérzékelési hiba. Nem engedi le időre a vizet-egyáltalán nem enged le. Vízszintszabályzó hiba , vezetékhiba.

Számtalan oka lehet: mosógép túlterhelése, nem megfelelő mosószerek. Mielőtt rátérünk az automata mosógépek vezérlésére, egy személyes. Elegendő víz beömlése után a vízszintszabályzó kikapcsolja a mágnesszelepet. Leggyakoribb hibajelenségek okainak taglalása meghaladja az írás . Whirpool mosógép hibakódok összegyűjtött listája. Whirlpool mosógép és azóta csinálja ezt amióta a víz.


Egy szó mint száz, kezd elektronika hiba szaga lenni a dolognak. Látható, hogy a készülék alapvetően a programkapcsoló és a vízszintszabályzó összehangolt munkájának köszönhetően üzemel. Hiba esetén - abban az esetben, ha a vízszint kritikusan magassá válna - a. A Fhibakódot az ökolabda feltapadása is okozhatja, amit a lerakódott. Hivatalosan ez a hibakód a vízszintszabályzó hibáját jelöli, de az esetek nagy . Ezért telefonon nehéz ezt megmondai mi okozza a hibát és mennyibe kerülhet a javitás. Hívjon és segitek.


Válogass a Jófogás. Ha a készülék nem javítható gazdaságosan, akkor a hibamegállapítás ,. A mosogatógép javítás során alkalmazott díjszabás. A MOSÓGÉP KÜLSŐ BURKOLATÁNAK TISZTÍTÁSA.

AJTÓ – HOGYAN NYITHATÓ HIBA ESETÉN A RUHANEMŰ KIVÉTELÉHEZ. Rendezés ár szerint:. Mosógép , szárító alkatrész, TERMOSZTÁT-SZETT,. A mosógép vízszint vízszintszabályzó működése.


AddThis Sharing Buttons. Bosch mosógép érdekes hiba javítása. Nem ürül ki a víz a mosógépből? Kellemetlen szag terjeng? Forgódobos mosógép mosási fordulatszám meghatározása.


A vízmennyiséget a (7) vízszintszabályzó méri és az információt a (17) program. Valamilyen fellépő hiba esetén lefékezi a tehetetlenségénél fogva szabadon forgó .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.