2021. április 15., csütörtök

Zanussi zck553g1wa tűzhely

Zanussi zck553g1wa tűzhely

Vásárlási tippekkel, részletes leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videókkal segítünk a döntésben. Nincs több odaégett étel! ZCK553G1WA Kombi tűzhely. Csak használja a sütő időzítő funkcióját. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Zanussi zck553g1wa tűzhely

A készülék üzembe helyezését és a hálózati kábel cseréjét csak képesített személy végezheti el. Sok-sok olcsó tűzhely , és egyéb háztartási gépek, raktárról. Készlet állapota: korlátozottan rendelhetõ.


Hivatalos magyar márkagaranciával! Ft-tól Kombinált tűzhely kategóriánkban! Könnyű tisztítás a problémás helyeken is. A dupla sütő ajtói . Ft az ÁFA-t tartalmazza.


Engedélyezett utánrendelésre. Kiemelt jellemzők. Név, Kombinált tűzhely. Típus, Kombinált tűzhelyek. Sütő típusa, elektromos. Főzőlap típusa, gáz. Ez a termék nem kelt el a piactéren.


Amennyiben szeretnéd megvásárolni, ide kattintva üzenj. Leírás: Időzítő funkció. Beállíthatja, hogy mikor induljon el a sütő, és mennyi idő múlva álljon le a program.


Zanussi zck553g1wa tűzhely

A fent látható kép némely esetben illusztráció. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM . Ft Árak és Vélemények ÁRUmagazin. PIZZA funkcióval. Hozzáadás a kívánságlistához.


Tűzhely, főzőlap, sütő, Háztartási gépek. HU Használati útmutató. Melyik boltban a legolcsóbbak a Kombinált. Zanussi ZCK242G1WA kombinált tűzhely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.