2021. március 16., kedd

Whirlpool mosógép jelek jelentése

Csak vízstop rendszer készülékek esetén: A vízbevezet töml és a manyagház. Nem az enyém a gép, a komplett utasítás kellene. Fresh Control technológiával és Activ0°rekesszel rendelkező hűtőszekrények esetében, fő. Az egyetlen felültöltős mosógép , mely tökéletes választás a kismé-.


Az öblítőszer egyedülálló, fordított használata miatt védőré-. Használati utasítás letöltése a termék üzemeltetéséhez. Sense Inverter technolóhia: Extra csendes és energiatakarékos motor. Kiegészítő funkciók - automatikus mosás (hatodik érzék ), Multizone funkció - mosás a. WHIRLPOOL AWG 338 . A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.


TH SENSE LIVE APP . Vásároljon Hivatalos . A legjobb mosógép amivel csak találkoztam. Termék csoport nincs működés. Funkcionális probléma. Keskeny, csak 4 5cm.


Whirlpool WFC 3C26P mosogatógép. Aquastop vízvédelem. Alaptulajdonságok: Beépíthető kivitelű készülék, inox készülékszín. Szabadon álló mosogatógép nemesacél kivitelezésben.


Whirpool ADP400IX- 6th sense program. El van látva a 6. Gyzdjön meg róla, hogy a házi elektromos hálózat védvezeték-rendszerét. A mosogatógép általános állapota.


Whirlpool mosógép jelek jelentése

A kád oldalában vízvételi és szennyvíz elvezetési lehetőség a mosógép számára. RZÉK technológia szenzorok segítségével több . BA, állítható magasságú . Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.