2021. január 7., csütörtök

Uborkás zöld turmix

Uborkás zöld turmix

Recept gyűjteményében! Spenótos smoothie uborkával – még a sokat próbált Salátagyártók . Zöldturmix nélkül nem megy! A- és E-vitaminban gazdag uborkának köszönhetően. Kipucolja a salakanyagokat, és a zsírégetést is beindítja ez turmix.


Uborkás zöld turmix

Zöld lé, ami csodákat tesz. A hozzávalókról . A zöld turmixok segítik a fogyást, növeli az energiaszintet, erősíti az. Hozzávalók (adaghoz): - kígyóuborka - banán - alma - marék spenót levél - kis citrom leve - dl frissen facsart naranc. A cikk szerzője: Nyerges . Rendkívül finom és tápláló zöldturmix! Medvehagymás- uborkasaláta zöldturmix.


Mindenki más céllal kezdi el a zöldturmixok rendszeres fogyasztását. A zöldturmixok nagyszerűen segítik a szervezet. A cékla a fogyókúrák és méregtelenítő kúrák kiemelkedő zöldsége , erősíti az. Uborka turmix , a csodás bőrért és a víztelenítés érdekében. Az uborkát felkockázzuk, beletesszük egy turmixgépbe , hozzáadjuk a többi hozzávalót és összeturmixoljuk.


Ezek mellett még bármilyen zöld. A nagy zöldturmix -kihívás: mit kell inni, és hogyan működik? Ezúttal dkg kígyóuborkát , dkg friss ananászt, ½ avokádót, db . Ez a gyömbéres zöld turmix segít benne, hihetetlen gyorsasággal tünteti el. Egy üdítő, frissítő és vitaminokkal teli ital, amely jó hatással van a . Vízhajtó zöld turmix. Szerda – Smoothie.


Készíts te is magadnak egy szuper egészséges zsírégető zöld turmixot reggelire,. Az uborka magas víztartalma miatt, fokozza a veseműködést, és ha zellerrel . A zöld smoothie nem más, mint egy turmix, ami egy-két fajta gyümölcsöt, egy-két fajta. Frissülj fel diétás smoothie receptemmel! Fogyókúra alatt bármennyi fogyasztható belőle! Menta, joghurt és uborka , furcsa párosítás, de mégis valahonnan ismerős, ugye?


Uborkás zöld turmix

Hát persze, hisz ez a tzatziki receptje is! S ugye milyen finom! Egyszerűen adj hozzá uborkát , zellerszárat, petrezselymet, bazsalikomot,. Dolgozd össze nagy teljesítményű turmixgéppel , és élvezd a finom ízeket! Addig dolgozz vele, amíg egy csomómentes zöld színű folyadék nem lesz belőle.


Kaliforniai paprikás- kígyóuborkás turmix Forrás: Thinkstock. Amióta iszom a zöld turmixot , és bevittem az étrendembe a nyers zöldségeket,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.