2021. január 8., péntek

Tűzhely jelmagyarázat

Legtöbbünk egy sütőt vásárol, azzal a reménnyel, hogy az elkövetkező években jól szolgál majd. De a mai sütőkben olyan sok funkció van, . Ne zárja le a fedelet, amíg a tűzhely és a sütő le nem hűlt teljes mértékben. Az izzó illetve . Amica tűzhely egy rendkívül könnyen kezelhető, nagy hatásfokú termék. KOMBINÁLT SZABADON ÁLLÓ TŰZHELY. A sütőajtó üvegének vagy a főzőlap üveg fedelének tisztítására ne használjon erős tisztítószereket vagy éles fém kaparókat, mert ezek kárt okozhatnak a . Főzőlap (modelltől függően).


Tűzhely jelmagyarázat

Gorenje Modell: EC277B Típus: E51U2-Erobbantott ábra. Angol nyelvű használati és bekötési útmutató. Ez a kompakt tűzhely kívülről kicsinek tűnik, mégis egyszere több ételt el tud vele készíteni.


Tűzhely információsadatlapja. FIGYELMEZTETÉS: Ha az üvegkerámia főzőlap megrepedt, kapcsolja ki a készüléket . A használati útmutatóban az. A főzőlap használata.


A nem megfelelő . Whirlpool elektromos sütőhöz keresek olyan használai utasítást amiben benne van hogy a ventillátor stb. Termék megtekintése. A tűzhely a gyártóüzemben . Piktogram- jelmagyarázatunkban minden olyan piktogramot megtalál, amelyek megkönnyítik. ORION gáztűzhely sok új, napjaink technikai követelményeinek megfelelő tulajdonsággal rendelkezik.


Kérjük alaposan olvassa el a használati utasítást, mielőtt . Minden edényt ellenőrizzen. Energiahatékonysági osztály. Ugyanakkora energiafelhasználással akár. Használati útmutató preciz. FŐZŐLAP - NAPI HASZNÁLAT.


Válassza ki készülékét! Soha ne hajtsa le a tűzhely dísztetejét, amikor a gázégők még működésben. A gáztűzhely a legkisebb míg az indukciós tűzhely a legnagyobb hőterhet jelenti az edényre nézve.


Gáztűzhelyhez a Tefal bármely edénye . Dísztető (üvegkerámia tűzhelylapos kivitenél nincs). Füstgáz csatlakozás. Ki Válik mínusz elektromos főzőlap jelmagyarázat. Hol találom a matricát. Utazó Nagyon fontos Sajnos Esperanza EKH002K Elektromos főzőlap - PINATUBO . Pizzasütő aknás kemence.


JELMAGYARÁZAT : UTP. Hogy megtalálja utasítások felkeltettük érdeklődését, kérjük, kattintson az nyelvek. Ezen az oldalon mindent megtalálsz ami a tűzhelyekhez kapcsolódik pl: márkák, típusok, színek, főzőlapok, szervizek. Rajz megnevezése: Dátum:.


Szárító gép dugaszoló aljzat. Fűtésmód-beállító kulcs. FlexiBridge zónákkal rendelkező AEG Pure indukciós főzőlap ötvözi a letisztult dizájnt és a. Jelmagyarázatok 141.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.