2020. december 28., hétfő

The machine

Shadow box – natúr fa doboz. Első lépésben lefestettük a dobozunkat Dekor Paint Soft festékkel, majd amíg szárad decoupage ragasztóval ragasszuk fel a . Fa doboz készítés házilag. Faliképek készítése házilag - Tanuld meg Te is. Púp a hátadon a karácsonyfa díszítés ?

Gondoltad volna, hogy egy fa létra is hasznodra lehet a karácsonyi dekoráció. Nappali, hálószoba, előszoba – bármely teret karácsonyivá teheted néhány üres doboz becsomagolásával. Valentin napi képeslap házilag. Kezdheted a díszítést. Számos anyagra festhetünk vele, legyen az papír, fa , fém műanyag, üveg vagy kő.


Az élénk színektől a pasztelen át,. A díszítés pedig kinek-kinek ízlése szerint történhet, szalaggal,.

Kartondoboz , fólia,pamutanyag, szalvéta, csiriz és tejfölös vödör . Fahéjrúd- karácsonyfák. A szebbnél szebb fém kekszes dobozokból pár perc leforgása alatt ünnepi mécsestartókat. Idén se felejtsük el az ünnepi hangulat fokozására papír hópelyhekkel díszíteni az ablakokat. Készíts egyedi ajándékdobozt saját kezűleg a segítségünkkel! Gesso készítése házilag.


Díszítsd vele lakásod. Ezen belül is a natur fa szeletek, fatörzs dekorációk, kicsi tuskók. Blog: Decoupage ragasztó házilag. Szükséges anyagok és eszközök: - fadoboz -szalvéta -alapozó festék - akrilfesték (oliva, piros, bordó) -dekupázs.


Elegáns doboz ékszereknek, apróságoknak. Fadoboz hullámos tetővel. Első körben úgy gondoltam, kezdhetnénk az ismerkedést egy dekupázs technikával készült fadoboz repesztésével.


A hozzávalók listája elsőre . Az alábbi gyűjteményben biztosan megtalálod az ajándékhoz illő dobozt. A képekre kattintva letöltheted a sablont és (sok esetben) készítési .

Rengeteg kreatív ötlet egy helyen, elkészítési útmutatókkal! Egyszerűen elkészíthető . Kínálatunkban találkozhattatok már a rendkívül elegáns, üvegtetős tárolódobozunkkal , melynek a VOLUTO nevet adtuk. Időről-időre teszteljük a termékeinket . A fa ékszerdoboz , fa ékszertartó készítés virágkorát éli, hiszen elengedhetetlen, hogy bizonyos alkalmakkor szépen becsomagoljuk az átadandó ajándékot, . Ezzel a technikával készült fadoboz : Nem csaptunk fel kémikusnak, az ötlet nem a mi találmányunk. Egy videón leltünk az ötletre: . Fa teásdoboz , teafilter tartó rekeszes . Ajándékba készített teás doboz, mely belsejébe a fakkoknak megfelelően jelölhetjük milyen. Címke és ragasztó eltávolító házilag , erősen tesztelve.


Bútorfelújítás házilag ? Vintage effect szérum és zsírk. Karácsonyra hó harang készítése, Raffaello-s bonbonos doboz újrahasznosításával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.