2020. december 25., péntek

Textilnyomtató gép árak

TexPro direkt textilnyomtató. Nyomtatási anyag: lapos anyagok. Alkalmazás: Textilnyomtatás Típus: Digitális nyomtató. A mérnökök a tengerentúli szervizgépek. Az induló készletek ( Startup kit ) maximum Améretű minták nyomtatására.


Az ár : töredékébe kerül egy használt Epson alapú textilnyomtató árához képest. Fedezd fel széles textil nyomtató gép kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Ricoh Ri 1direkt textil nyomtató fehér és világos textilekhez.


Többféle olcsó, használt textil nyomtató eladó. Mennyi a textil nyomtató ára használtan? Póló nyomtató gép eladó fotó. Ft – Budapest IV. Forintos számla esetén az ár a teljesítéskori OTP deviza eladási árfolyamon lesz.


Amennyiben ezen feltételek a gép kiszállításának időpontjában nem . Használt, jó állapotban lévő Azon Texpro textilnyomtató eladó. Fehér és színes textilre egyaránt lehet vele nyomtatni. Készen áll a gyorsabb és könnyebb textilnyomtatásra? A gép napi használtban . Az új Direct to Garment (DTG) nyomtatónk ideális olyan promóciós anyagokra való . A mező csak számokat tartalmazhat! Részletes keresés.


Brother GT-5póló nyomtató gép. A direkt textilnyomtatási iparág gyors ütemben növekszik, és minden. DTG és textilnyomtató megoldások, előkezelő rendszer, hőprés,. Mint az egyik legjobb otthoni textil nyomtató cégek Kínában, szívesen üdvözöljük Önt, hogy. Tekercses direkt textilnyomtatók széles választéka a Colorjettől.


A világ leggyorsabb szublimációs nyomtatója a textilnyomtatási piacon! Tintasugaras szublimációs . Anyagok, gépek , használt gépek és szoftverek - világhírű gyártók, teljes körű támogatással egy helyen. Az alábbi linken találhatod a fotókat, leírásokat és árakat.


Mutoh texjet textilnyomtató – a fejen kívül sok használható alkatrész van benne 100. Először is mielőtt megnéze és az alján az árat , gondolkodj el mennyire is . A PreTreater Pro előkezelőgép kulcs a kiváló minőségű DTG nyomtatási eljárásban. Meg lehet nyomtatni a legtöbb ruhadarab, mint a T. AZ AEOON KYO TEXTILNYOMTATÓ GÉP : az idei müncheni Fespa.


Kyo sorozat messze maga mögé utasítja a . Az általunk használt textilnyomtató gép – amely ezen a feladaton kívül még. Pólónyomtató, bögrenyomtató gépek alapanyagok - hasznaltcuccok. DTG) készüléke, ami komplett tervező és textilnyomtatási csomagot kínál. Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.


Vágógépek : SV-8. T-shirt nyomtatási gép legalacsonyabb ára nyomtató : A többszínű T-shirt nyomdagép egy új generációs digitális nyomtatási berendezés, nagyfelbontású . Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk! A termékeknél megjelenített képek csak .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.