2020. október 19., hétfő

Tejfölös vödörből kosár

Te kidobod a tejfölös vödröt? Ezután nem fogod! Karácsonyi ajándéknak is tökéletes! A cikk szerzője: Nagy Ilona. Húsvéti kosár műanyagból. Kreatív ötlet ugye? Ugye van otthon üres tejfölös vödröd?


Nagyon megtetszett ez a kis kreatív vödörke, annyira szuper lett, hogy el sem hisze hogy mit rejt a belsejében. Tárolódobozok, uzsonnás dobozok - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra . A vödrös tejfölben nem csak a tejfölt imádom, de azt a fedeles kis vödröt is, ami a tartalom elfogyasztása után újrahasznosítható. DIY használati tárgy konyha kreatív ötletek olcsó spárga újrahasznosítás tejfölös doboz könnyű gyors.


Egy kiürült tejfölös vagy joghurtos vödörből praktikus tárolókat készíthetünk. Egy kidobásra szánt műanyag vödörből klassz kis tárolót . Vajas, tejfölös stb. Ezerképpen díszíthetők:). Festék és régi műanyag vödör = kültéri kaspó!


DIY filc kosár Ha szereted a tartósabb barkácsolt dolgokat, ez a filc kosárka biztosan megállja a helyét több éven át is! Nincs másra szüksége mint színes filc . Kicsi tárolókosarak kosárfonással spárgából textil béléssel. Tipp: Könnyítsük meg az állatok dolgát, és öntsünk egy vödör vizet a . Horgolt kosár pólófonalból. Lukacsos kis kosárkába , (nekem egy étkészlet csöpögtetőm van). Köss az üvegekre papír kosárkákat (pl.


muffinpapír). Használd a tésztaszűrőt jeges vödörnek a nyári, kerti vacsorákon: Az olvadó jég lecsöpög, így nem fog . Tejfölös vödörből szobanövény kaspó. Egy nagyon egyszerű és gyors. Vintage Shabby Pink! Ha készen vagy, nyomd meg a KOSÁRBA gombot.


Ajánljuk, használd a fóliázáshoz ezt a készletet! Kiegészítő kellék ablak és . Letölthető szabásminták ingyen Teli Kosár DIY. Csináld magad a Meskával!


Tudsz kosárlabdázni , futballozni, röplabdázi vagy tollaslabdázni? Az asztaldíszek kaspóit újrahasznosított tejfölös vödörből készítettem. A műanyag vödrök peremét levágtam, majd megfelelő magasságúra . A gilisztakomposztáló két műanyag vödörből áll, ezek közül a felsőben zajlik a komposztálódás folyamata: ebben élnek a . Krisztus a keresztfán függött, egy asszony egy nagy kosár tojással állt meg. Ma már ritka a hagyományos, vödörből kútvízzel, esetleg kút híján .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.