2020. október 20., kedd

Snowboard waxolás

Snowboard waxolás

Csak miközben a többség. Szakértőink műhelyszolgáltatása alkalomszerűen használt sílécek és snowboardok javítására. A rendszeresen waxolt sílécnek számos előnye van, érdemes rá időt fordítani.


A waxolás szó hallatán sokaknak a versenyzők ezredmásodpercek lefaragására. Burton Flight Attendant snowboard 179. Miért fontos a síléc és snowboard waxolni ? A wax a síléc, vagy snowboard aljára kent anyag, melyet felmelegített állapotban visznek fel a felületre, ezáltal . Snowboard waxolás és élezés. Szegedi síkölcsönzőnkben különböző felszerelések bérlése mellet lehetőség van saját felszerelések szervizeltetésére is.


Közeledik a szezonkezdet, és érdemes egy leápolt deszkával nekivágni a havas lejtőknek. Talpjavítás, waxolás , élezés. Itt található sí és snowboard szervízünk aktuális árlistája, talpfelújítás, élezés, waxolás. Választhat kézi szervizelést is a drágább . Sí élezés, waxolás.


Snowboard waxolás

Kis szerviz (kis talpjavítás-talpcsiszolás, élezés, waxolás ), 4. Waxolás géppel: 2. Ft - Kézi élezés: 3. Meleg gépi talp waxolás. Ezt akkor kérd ha magad akarod élezni és waxolni utána. Akár pár órán belül kész! Hozd be hozzánk és rövid határidővel. A legtartósabb hatást melegwaxos eljárással érhetjük el, amikor is a waxot kézi wax vasalóval vagy nagy teljesítményű waxoló géppel juttatjuk a snowboard talp.


Az azonnali szervíz szolgáltatásnak felára van. A léceket rendszeresen kell élezni, waxolni , a kisebb talpsérüléseket ki kell javítani. A snowboard waxolás is megvárható. Ha csak néhány apróbb karcolás van a síléc vagy a snowboard futófelületén, viszont életlen a léc, “rolózik” a jeges pályán, akkor . Síszerviz, snowboardszerviz.


Snowboard waxolás

Kényeztesse sílécét vagy snowboardját egywellness-csomaggal, így Ön . Középmegoldás olyan waxot választani, ami mindenféle hótípusra megfelelő. Az otthoni meleg waxolás folyamatát és kellékeit megnézhetitek újabb videónkban itt! Kis snowboard szerviz (talpcsiszolás, élezés, waxolás ): 5. Nagy snowboard szerviz (teljes talpfelújítás, élezés, waxolás ): 7. Kötésfelszerelés: 2. Ha saját felszereléseddel vágsz neki az útnak, mi felkészítjük rá deszkádat, lécedet!


Profi, szalagos géppel felújítjuk felszerelésed! A sí szervizt és kölcsönzést a kerékpáros holt idény kiegészítésére működtetjük. A kölcsönzéshez középkategóriás . SNOWBOARD CIPŐVEL: 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.