2020. szeptember 15., kedd

Whirlpool mosogatógép 6 villogás

A következőt csinálja bekapcsol, ürít, tölt, ürít, ekkor led -ot villog. Próbáltam döntve . Start jelzőfény villog. A ciklus folytatásához.


Meg tudná mondani valaki, hogy mire utal ez a . Ha meghibásodás történik . Ha az egyik mosogatógép gombja elakadt a leengedett helyzetben, akkor a mosogatógép felfüggeszti a működést, és a vezérlő villogni fog az erre a kulcsra. Vízkeménység foka. Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA.


A kijelzőn látható érték. Az indító lámpa 4-et villog , majd kis szünet és ismétli. Whirpool mosógép hibakódok összegyűjtött listája. Ha a jelzőfény ismételten villog , lapozza fel az 6. A meghibásodott . F– Nem kap vizet perc után sem (LED5- egyszerre villog ). Van OWI érzékelő a mosogatógépben , Vegye ki a szűrőt, és ellenőrizze az érzékelőt mögötte.


Ha azt látja, hogy fehér foltok vannak rajta akkor vízkőmentesítés . Forduljon egy hivatalos márkaszervizhez. Ha a mosogatógép 3-szor sípol, vagy a LED háromszor villog , az szivárgást és a készülék alján található vizet jelent. A start gomb 9-et villog , és valami . Sajna az én férjem reggel -tól este 8-ig melózik. Az én gépemen FH, FP, FA és hasonló piros villogó jelek szoktak megjelenni.


Villogni kezd az aktuálisan kiválasztott szintet jelző szám és a sótöltetet jelző fény. A MOSOGATÓGÉP KEZELŐLAPJA BÁRMELY GOMB MEGNYOMÁSÁRA AKTIVÁLÓDIK. EUR 49 EUR 39 EUR 41 EUR 34 EUR 8 EUR , . Candy GRAND : A bal oldali felső illetve alsó led 1másodperces ütemben villog , pár másodperc szünetet tartva, a ledek . Mosógép hibakódok. A program indításakor az ajtó nyitva jel, ami egy lakat, világít, majd villog.


Indítás és használat. If the indicator flashes repeatedly, see page 6. A hibakódot (egyszer villog a pilács) megnézve több eset is lehetséges, de ezeket kizártuk. Régebben intenzíveben használtuk, kb éves korában elromlott a. Számtalan oka lehet: mosógép túlterhelése, nem megfelelő mosószerek. Amíg a mosogatógép ajtaja nyitva van, a berendezés nem indítható el. Sajnos ez egy olyan probléma, amit szinte bármilyen alkatrész . Erősen zárja be a berendezés ajtaját úgy, hogy hallja a záródó hangot.


EA6: Hibás a dobpozicionáló rendszer DSP (felültöltős) villogás simán vagy kódkiolv. Fresh Control technológiával és Activ0°rekesszel rendelkező hűtőszekrények esetében, fő. Az egyetlen felültöltős mosógép , mely tökéletes választás a kismé-.


A szivattyú és a biztonsági kifolyócső (ha a modell tartozéka) az alsó idom mögött férhető hozzá. WHIRLPOOL ADG7mosogatógép. Illetve csak a ledek villognak az örökkévalóságig. Az időzítő reagál de a funkcióválasztó csak villog és villog.


Gyorsan villogó led jelzi, ha rossz választás történt (össze nem egyeztethető funkciók). Hálózsákok, nadrágok, mellények. Tollpelyhet tartalmazó ruhadarabok.


Biztonsági információk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.