2020. szeptember 29., kedd

Villanysütő nem kapcsol be

Annyi vizet tölt be amennyi vízszintmagasság az adott programban szükséges. A éves LG mosógép DE hibakóddal nem engedi az ajtót nyitni (biztosítékot leverte) . Tehát ha öntessz bele vizet akkor kevesebbet enged be. Mondjuk a kazán kondenzvizét én nem önteném bele mert annyira nem tiszta az a . Nekem egy éves whirlpool mosógató gépem van.


A mágnesszelep csak akkor engedi át a vizet , ha a rajta található szolenoid áram. Ha a mosógép nem ereszti le a vizet , annak vagy az lehet az oka, hogy valami. WHirlpool gépet nem javítok, de az elmondásból szerintem ez vagy dugulás,. Azért mondom, hogy a gép hibája, . Előfordulhat, hogy a mosógép azért nem tudja a vizet kinyomni, mert a. Az utóbbi időben szinte minden mosásnál előfordult, hogy némi víz állt a mosógép alatt.


Ez nyilvánvalóan nem egészséges dolog, ezért . Folyton spórol az öblítővel és a mosóporral, miközben a ruhákat nem. A vízkövet minél előbb el kell távolítano hiszen a mosógépet és a . A mosógép nem kapcsol be. A víz nehezen vagy egyáltalán nem távozik a készülékből. Bekapcsolásnál elindúl a szivatyú, de nem engedibe a vízet. Ha víz van beleöntve, kiszivja a gép.


Ha úgy tapasztalo hogy megy le a víz belőle és centrizik, akkor egy enyhe dugulás. Még valami ha ürít, csak nem centrifugál, akkor nézd meg ruha nélkül is, mert ha így működik,. Ha valamilyen okból a víz nem kerül ki a mosógépből, erőltetésre kell. A gép normál működésének biztosítása érdekében meg kell . Ha lát tömlőt, húzza ki, és vegye ki a dugaszát, majd várja meg, hogy az összes víz kifolyjon belőle.


Ha nem lát, akkor fordítsa el a szűrőt az órajárással . Persze telefon, kérlelés, lekoptatás, erre kiabálás! Nah nagy keggyel kiküldtek egy . Ha hallo és ennek ellenére nem zárja el a vizet , akkor a hibát másutt kell keresni, és az szívás. A másik ok, ha a mosógép nem szivattyúzza ki a mosóvizet időben. Az elektronika ezt is hibának érzékeli, és megállhat, letilthatja a centrifugát.


Ebben sokszor a . Az ügyfél arra panaszkodott, hogy a mosogatógépe nem nyomja ki a vizet. A készülék bekapcsolásakor hallottam,hogy a szivattyú működik,de . A Bosch háztartási készülékek szakértői tudják, mit kell tenni, ha a mosogatógépe nem engedi le a vizet. Kérjen gyors segítséget a szakértőktől most.


A program végén (szárítás) a mosogatógép nyugalmi állapotban van és víz van az aljában. A víz kiszivattyúzása a program legvégén történik. A csapból, ahonnan a készülék veszi a vizet valóban folyik-e a víz ? Ezek a gyakori esetek nem igényelik szerelő segítségét, azonban ha mégsem boldogul,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.