2020. szeptember 29., kedd

Sí wax készlet

Rex Racing Gliders Base Paraffin wax. Csúszó wax sífutó lécekre. Alkalmazható alpin sílécekre és snowboardokra is. Készlet : Készleten.


A hosszú élettartam titka a karbantartás és ápolás. A Decathlonban ehhez megtalálsz mindent, így ha karbantartásról van szó vagy ha eddig nem volt meg . Ahogyan a versenysízőknél, úgy a hobbisíelőknél is a wax az egyik legfontosabb alkotóelem a síléc talpának állapotmegóvására. Wax eltávolító folyadék. A síléc és a snowboard talpáról eltávolítja a korábbi.


Valós készletinformáció , üzletünkben . Sívax: sí szakszervizünkben a sí vaxolását géppel (vaxszalaggal), vagy kézileg egy speciális. Termékek száma: 16. Sí és snowboard waxok, ápolószerek, impregnálószerek, szerszámok,táskák, kiegészitők nagy választékban. Waxolásnál ezt a szivacsot szívatjuk meg, töltjük fel (kb.1fokos) waxszal. Magyarul a waxnak a síléc talpában kell lenni, nem csak rajta.


Rendelj most a webshopunkban házhoz, vagy egy tetszőleges áruházunkba való szállítással! Sí wax szállított folyékony állapotban, az úgynevezett beöntés. Ahhoz, hogy teljes ellátást a síléc rendszeres használata kell bõvítõkészlet.


Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Sí vagy snowboard karbantartásához használható szálmentes filclap, amelyet a. Elősegíti a wax egyenletes elterülését, és védi a vasalót az éles kantnitól. Az akció az ismertető oldalon feltüntetett ideig, vagy a készlet erejéig érvényes. A készlet tartalma: wax szerszám élező vasaló kitöltő. Cégünk az amerikai Kvilágmárka magyaroszági képviselete.


Szegedi boltunk kölcsönzés mellet új és teszt sí és snowboard felszerelések eladásával is . Síléc tartó zsák pár léchez állítható méretben 165cm-185cm-ig Válogasson folyamatosan megújuló. Símaszk több színben és méretben készlettől függően. Bienvenue sur SportsDirect. Most Popular Items in All Mens Ski Wear. Thermal Baselayer Top Mens . Hódeszka viasz készletek , amelyek hódeszka viaszból, polírozó párnákból.


Limited Offers VOLA ski snowboard wax ideal for ski clubs junior racing training. Longboard kerekek készlet 70mm 78A színes PU gördeszka kerekek átlátszó . Praktikus csomagolás egyik oldalán szivacs, mellyel felvihető a wax , másik. Salomon Agile 2futóöv 14. Arcore VIN-1síléc táska, teljesen párnázott és vízálló kezeléssel bevont. A Cera Nova X Swix LF10X-wax keményebb, mint előzetese az LF10- es.


Síléc illetve snowboard élezésére használható köszörűkő. Holmenkol Professional Scraper mm wax lehúzó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.