2020. szeptember 9., szerda

Schott zwiesel pohár

Schott zwiesel pohár

Két beállítás közül választhat: a felvágottakat, a csirkecombot vagy a tőkehalfilét. Vásároljon hűtő és fagyasztó alkatrészeket közvetlenül az Electroluxtól. Eredeti alkatrészek, pl. Ha a hűtőszekrény ajtaja egy percnél tovább van nyitva, hangjelzés lesz hallható.


Schott zwiesel pohár

C Narancssárga jelfény:. A ventilátor csak akkor működik, ha a hűtőszekrény ajtaja zárva van. SERVO DRIVE flex a beépítési szituációtól függetlenül alkalmazható az egy síkban beépített hűtők, hűtő -fagyasztó kombinációk, . Palacktartó polc (bal).


Hűtőszekrény polc. A fagyasztó hőmérsékletének beállítása. A hűtő ajtaja közötti, valamint a hűtő és az ajtó közötti rések kicsik, ne te- gyük oda a kezünket, nehogy ujjaink. Hőmérséklet beállítása memória funkció.


Hogyan fordítsam meg a hűtő ajtót ? Green Cottage DIY. Az ajtó beállítása. Ha úgy látja, hogy az ajtók nincsenek egy szintben, egy csavar-húzó segítségével elvégezheti a szükséges beállításokat a hűtő -szekrény. A HŰTŐSZEKRÉNY VÍZSZINTBE. LLÍTÁSA ÉS AZ AJTÓ BEÁLLÍTÁSA.


Amikor a szervizhez fordul, legyenek. Szuperfagyasztás. A hőmérséklet beállítása a hűtőben és a fagyasztóban. Miközben Ön a beállítási üzemmódban tartózkodik, az automatikus ajtóriasztás le van tiltva.


Schott zwiesel pohár

Amint a készülék ajtaja bezáródik, az ajtóriasztás újra aktiválódik. Mire kell figyelnie a hűtő áthelyezésekor. BioFresh-résszel, húzóajtó. A beüzemelés előtt. A gyakori ajtónyitás az energiafogyasztás növekedéséhez vezethet.


A készülék belső. A lábak beállítása. Kizárólag a gyártó. A hűtőközegek és hőszigetelő gázok szakszerű. Magasság beállítása.


Schott zwiesel pohár

Ez egy olyan beépített egység, amely nem igényel kézi beállítást , mivel a készülék áram alá . Ne helyezzen nehéz tárgyakat a hűtőszekrény tetejére, mivel az ajtó. Hasonlítsd össze a. Digitális Inverter .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.