2020. szeptember 3., csütörtök

Samsung no frost hűtő használati útmutató

Megoldások és Tippek, Kézikönyv Letöltése, Lépj Velünk Kapcsolatba. Samsung Magyarország. R600a hűtőközeg. A termék gyári oldala: Megtekintés.


Használati útmutató : Megtekintés. Szerkezeti leírás Kezelõegység Izzó borítója Léghûtõ fedél Hûtõtér polc C C.

A használati utasítás tartalmazza a NO FROST fagyasztó-változtatot is. SAMSUNG RB31FERNCSA alulfagyasztós hűtőszekrény. Tévhit, hogy a vadiúj No - Frost hűtő nem igényli a karbantartást. Az önleolvasztó funkció ellenére, néhány apró . A hűtőszekrény meg, mert a későbbiekben is hűtőközege R-600a vagy R-134a.


A hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a csomaggal együtt érkezik! No Frost Frost free Frost free Frost free Frost free . A gomb megnyomásával változtathatja a hutotér homérsékletét, amelyet a számozott lámpa .

Részletes leírás. Action Freeze funkció. A számla, a hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a csomaggal együtt érkezik! Ennek a modellnek a fagyasztórekesze no frost.


Az egyes eredmények a fogyasztótól függően . A készülék használata elŒtt, helyezze el és állítsa be a hıtŒgépet a használati útmutatóban elŒírt módon. Soha ne a hálózati vezetéknél fogva húzza ki a . Lg side by side huto hasznalati utmutato a keszulek beinditasa elott kerjuk olvassa el fi gyelmesen a. A könnyen kihúzható polc, teljesen kihúzható fiók . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. NO - FROST rendszerű hűtés. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ÉS A. Az ŕltalad emlitett luk arra szolgŕl, hogy azon keresztül a lecsapodo pŕra eljusson egy kis müanyag tartoba, ami a hütö motorjŕn talŕlhato.


Itt van használati utasítás. Sokak tapasztalják bizonyára azt hogy a no-frost vagyis a jegesedésmentes, automata leolvasztású hűtőgépek néha . Ha nem találja a használati . Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre . No frost -osnál nem tudom, most méregetem, de az nekem is rossz. Mossa le a készüléket csiszolószerek használata nélkül - Elég sóoldat és víz. S FIGYELMEZTETÉSEK. NÉHÁNY ENERGIATAKARÉKOSSÁGI TIPP A COMBO HŰTŐ.


Ez a kézikönyv a Hűtőszekrények kategóriába tartozik, és ember értékelte, átlagosan 8. Sztenderd vagy standard. Super Cool (Szuperhûtés) kijelzés Super Freeze ( Szuperfagyasztás) kijelzés .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.