2020. szeptember 14., hétfő

Pneumatikus tűzőgép eladó

Pneumatikus tűzőgép eladó

Részletes keresés. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Pneumatikus tűzőgép , 90‑ es tűzőkapocs (mm - mm), 3tip. Kapocs belövő fotó. A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat.


Pneumatikus tűzőgép eladó

Festo munkahengerek különböző méretben eladók. Olcsó eladó új és használt expert pneumatikus tűzőgép. Levegős, elektromos és nagyteljesítményű tűzőgép. PNEUMATIKUS TŰZŐGÉP SZEG.


Kosárba rakom a terméket. Atro tűzőkapocs eladó. Powermat pneumatikus tűzőgép , Kárpitos tűzőgép és szögbelövő eladó. A pneumatikus tűzőgépet hagyományos levegőkompresszorhoz csatlakoztatva, szegek és kapcsok belövésre alkalmas.


Pneumatikus tűzőgép eladó

Kompakt, könnyű, fej nélküli kivitelezés . Tűzőgépek és tartozékok vásárlása és rendelése az OBI-nál. A YATO pneumatikus tűzőgép és szögbelövő professzionális sűrített levegős szerszám, ipari felhasználásra. Masszív, strapabíró háza és ergonomikus . Bostitch ipari pneumatikus kapcsozó- és szegezőgépeket, valamint kapcsokat, szegeket, illetve a gépek üzemeltetéséhez szükséges kiegészítőket, . Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó pneumatikus tűzőgép kategóriába tartozó termékek árait! Professzionális pneumatikus tűzőgép és szögbelövő eladó.


A kombinált szerszám szögek és kapcsok kilövésére egyaránt alkalmas pneumatikus eszköz. Tűszegező gép, szögbelövő pisztolyok, zsindelyező. Működés alapján megkülönböztetünk kézi, mechanikus, pneumatikus , pneumatikus félautomata, valamint pneumatikus automata tűzőgépeket. Ma már nem kell ellátogatnunk az üzletekbe, hogy megnézhessünk néhány ajánlatot, amelyet az eladó kínál.


Pneumatikus tűzőgép eladó

Bronzol kapcsozó gép. Eladópult tartozék modul. Elakadásjelző háromszög. Elektropneumatikus távvezérlő. LEVEGŐS TŰZŐGÉP , SZEGEZŐ, SŰRÍTETT LEVEGŐS GÉP, Termékek, Megatool.


Garancia question_mark, hónap. Galvanizált G típusú, mm-es acél kapocs. Szélesség: 1mm. Praktikus újrazárolható csomagolás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.