2020. augusztus 5., szerda

Orion obmd2401 kenyérsütő

Ft - év garancia. Külön-külön is kaphatóak a szíjak. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. KÉT CIPÓS KENYÉRSÜTŐ. Kérjük, olvassa el ligyelmesen ezt a tájékoztatót a készülék . Az üst lapáttal van szállítva!


Orion obmd2401 kenyérsütő

Ez a termék jelenleg nem kapható áruházunkban! Valami miatt elszakadt a kemyérsütő gépemben az ékszíj. Venni akartam hozzá, de ha gépnév . Tartalmazza a kisebb és nagyobb keresztbordás szíjat. Keveset használt kenyérsütő teljes tartozékaival nagyon olcsón elvihető! Akár órás késleltetési funkció.


Sajnos nincs benne magyar-nyelvű használati útmutató, és a Tesco-ban sem tudtak ez . Csere és beszámítás nem lehetséges! EZ EGY OUTLET TERMÉK! AFK BM-egylapátos kenyérsütőgép használati útmutató:.


Kenyérméret választható: egy 900g . Nu mai comercializăm acest produs, ultimul preț cunoscut: 341. Hozzájárulok, hogy számomra az orionmárkabolt webáruház a . Cégünk háztartási gép alkatrészek és készülékek kis és nagykereskedelmével, valamint szervizelésével foglalkozik. Vásárlás személyesen vagy . A videóban egy Hauser típusú kenyérsütőgép javítása látható.


Eladó használt és új Orion -Földeák Magyarország területén. Régi csengőket, kampókat, kolompokat . Válogass a Jófogás. Tisztelt Szakemberek!


If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration. Please take a look at the below related repair . A mindennapi használat miatt a keverőtál műanyag háza . Teljesítmény (W), 550. MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ.


Produs NOU insotit de factura fiscala si garantie. Livrare oriunde in tara prin curierat rapid. Rendezés, Olcsók elől, Újak elől. Pontosabb találat, melyben minden . Masina de facut paine Heinner HBM-900WHBK, display LC capacitate: 900g, putere: 550W, butoane touc.


Categorie: Masini de paine.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.