2020. július 10., péntek

Sandvik 12c27 acél

Sandvik 12c27 acél

Nagy tisztaságú acél amely megfelelő hőkezeléssel kiváló . Sandvik acél hasonló a 440A-hoz. C: Hasonló a 440A-hoz. Bonyolult feladat a kések gyártásához használt acélok skálájának áttekintése.


Sandvik 12c27 acél

A Comrade-hez hasonlóan a Wasp rugója is több ponton megállítja . Cr1: Egy alacsonyan ötvözött szerszámacél , már-már szénacél. Keresztzáras ( liner lock ) . A penge Skandináv köszörüléssel élezett. Olcsó eladó új és használt 12csandvik acél. Rozsdamentes és bronz alu acél.


Akciós acél , Svédacél akár házhozszállítással is! Elég megnézni a legmegbízhatóbb forrást, a gyártó oldalát, ahol . Nagyon könnyen felismerhetőek a különböző feliratoknak . Gműanyag markolathéjak, 1 5mm vastag markolat, teljesen . Kések gyártásához sokféle acélt használnak - az amerikai egyesült. A mm vastag penge anyagát a Rockwell skála . Hagyományos, fanyelű zsebkés behajtható pengével, biztonsági zárógyűrűvel, nyelén faragott levél-motívummal. Köznapi nevén „a svédacél ”. Mit is lehet elmondani róla?


Bár a ma elterjedt . A hozzáadott krómmal pedig rozsdamentes pengét kapunk . Pengehossz: 1mm. Az általam készített kések elsősorban vadász, túra, konyhai, szakács, filéző, horgász , . Egyszerű összecsukható kés a spanyol Joker gyártótól. Bikaszarvból készült a markolata. A kés backlock zárral . A Ruike LD családja többfunkciós zsebkésekből áll.


Emerson Raven zsebkés - Emerson Raven taktikai zsebkés CM-1acél . Néhány bicskafajta szénacél pengével valamint paklis változatban is. HRc Kis penge: ~6. Vadászoknak kíváló ajándék. Wildsteer Baby Wild.


Sandvik 12c27 acél

Minőségi zsebkés az EKA-tól. A csúszásmentes gumimarkolata biztosan tapad a . Avadászkés részei . Az üreges fogantyú szintén fém. A csomag tartalmaz egy kydex esetet is.


Sajnáljuk, de az értékesítés már véget ért. Króm hozzáadásával rozsdamentes lesz, és nem igényel különleges karbantartást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.