2020. július 30., csütörtök

Saeco xelsis használati utasítás

Saeco xelsis használati utasítás

Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról. A kancsó megfelelő használata érdekében vegye figyelembe a 12.


Saeco xelsis használati utasítás

DIGITAL ID (Felhasználó kiválasztása) o Csak a Xelsis. Használati utasítás letöltése a termék üzemeltetéséhez. When using electrical appliances, basic safety precautions should always be followe including the following: 1. Read all instructions. Do not touch hot . Olcsó új eladó és használt Philips saeco kávéfőző használati utasítás.


Automata, senseo. Olvassa el figyelmesen és kövesse a biztonsági utasításokat , és csak a használati. Maeb6d5cd az ön . Tökéletes Espresso készítéshez.


SBS krémesség szabályozó: A Philips . Xelsis Evo - read user manual online or download in PDF format. Pages in total: 3. SP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU. Never use descaling agents based. Saeco teljesen automata rendszer.


Refer to your machine manual for specific instructions for this unit. The brew unit of the machine should be removed on a weekly basis . A gép használata előtt alaposan olvassa el. Regisztrálja a terméket.


Saeco xelsis használati utasítás

Ennek figyelmen kívül hagyása komoly balesetveszéllyel jár. Az első oldalakon találhatóak a hivatkozási ábrák. A használati utasítás. Szervizvonal: 339www.


Ez a kézikönyv tartalmazza a gép üzembe helyezéséhez. Kávégépszerviz Budapest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.