2020. július 14., kedd

Patchwork hátizsák szabásminta

Patchwork hátizsák szabásminta

Avaibility: Raktáron. Kategória: Stílusos táskák. Tároló,virágtartó megunt nadrágból.


Táska varrása farmer nadrágból - A kreatív emberek oldala . Persze nem csak farmerből , és nem csak nadrágból készíthetsz táskát ! Tanuld meg könnyedén azt a módszert, amivel szinte minden fajta nadrágból , vagy . Farmernadrágból táska. Ha már én nem varrok, legalább az ötleteket gyűjtöm :) Azon kasztba tartozom, akinek mindig azzal sikerül elnyűni a . Ennek a legjobb módja a táskavarrás. A farmer örök divat. De persze itt is. Valahogy ujra kell hasznositani őket, a táska varrás az egyik ilyen hasznositási mód.


Nem is gondolná mennyi mindent lehet készíteni egy kiszuperált farmerből ! Már egy ideje akartam varrni farmernadrágból táskát , és nézegettem. A régi farmerből vágja le a táska alapjának megfelelő hosszúságú. Ezek a farmer táskák modelljei a régi nadrágtól függetlenül varrhatók. Kis táska farmernadrágból kreatív újrahasznosítás ( táska. Modell: nadrágdrwhas Gyöngyfűzés foltvarrás: Nadrágból táska , masnival (kép) Gyöngyfűzés . Fotelre, kanapéra praktikus zsebes tároló (PrettyMarry, Etsy).


Patchwork hátizsák szabásminta

Nadrágszárból a legegyszerűbb táskát varrni. Nyakkendőből készült a táskafül. Készíthetsz még számtalan használati tárgyat is farmer nadrágból , kabátból, szoknyából. Ehhez próbálok egy-két jó ötletet adni.


Még kell egy jó kis varrógép . Most ismét egy újabb ötletet mutatunk be. Rojtos farmertáska , nadrágból Táska, tároló, textilfigura. Barackvirágos farmertáska eladva Táska, tároló.


Mutatjuk, hogyan a megunt lehet . Nincs vélemény a termékről. Ha elfáradt a régi farmer , akkor frissítheti vagy újratervezheti őket. A többi nadrágos nadrágból vágja le a zsák ovális alakú alját, . Ruhák, cipők, táskák és ágytakarók sokszor elkészültek.


Adj még egy esélyt: készíttess farmer táskát belőlük! S-es nadrágból nem nagyon lesz utazó táska. Szövött poháralátét farmer nadrágból kreatív sabafufu (sabafufu) on Pinterest Szövött poháralátét farmer nadrágból kreatív.


Patchwork hátizsák szabásminta

Tetszett a bejegyzés? Ft - Egyedi,Tommy Hilfiger farmer táska Egyedi Tommy Hilfiger farmer nadrágból készített farmer válltáska eladó. Egy ilyen kis, de világos kiegészítő egy fiatal divatos nőnek egyaránt nagy méretű nadrágból és egy farmer szoknyából származik. Minta táskák farmert egy virág .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.