2020. július 9., csütörtök

Palacktartó állvány

Ft kedvezmény az első vásárláskor. A tömör fából készült polcállványon db (üveg)palack tárolható. Tárold trendin és ptraktikusan ezzel a bortartó állvánnyal kedvenc boraidat. Az állvány krómozott, palack tárolására alkalmas. Bambusz palacktartó állvány - Unimasa.


Különleges, minőségi lakáskiegészítőt keresel az otthonodba?

Ismerősöd szülinapja . A kis asztali bortartóktól a nagy bortárolókig,Hordó bortartók fából. Fém bortartó állvány. Válasszon több, mint 2termék közül a bortartók és állványok kategóriában. Natúr fenyőfa italtartó polc db. A furatok helyei elő vannak fúrva, így a szerelése rendkívül egyszerű.


Bortartó, palacktartó, csörlős és tartó állvány. Bimo álló bortartó és palacktartó. Fából készült bor, bortartó.

Bükkfa borállvány üveg tárolására alkalmas. Kapcsolódó termékek. A szállításról mi gondoskodunk. Palacktartó állvány “15”.


Szívesen tájékoztatjuk Önt e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csak Önön múlik, hogy kihasználja-e ajánlatunkat. Vásároljon Hűtőszekrény palacktartó állvány közvetlenül Electrolux. Ez a palacktartó állvány kiváló eszköz a hűtőszekrény tárolókap. Kedvenc borai tárolására ajánljuk a palack elhelyezésére alkalmas gőzölt bükkből készült palacktartó állványt.


Natur, 174x80xcm. Méretei: 55X27X90. A palacktartó nem hiányozhat a nappaliból. Vintage bortartó állvány fa barna. Motorbicikli üveg és palacktartó akác fa fém vintage.


Báreszközök, koktélalapanyok és különleges szeszes italok webáruháza akár ingyenes házhozszállítással! Tisztelt Vásárlóink! A 7-munkanapos szállítási idővel feltüntetett termékek kiszállítását már nem tudjuk garantálni 12.


Türelmüket és megértésüket. Mindkét esetben jó .

Ha nem, akkor itt az idő, hogy felfedezd a csehmárka kiegészítőit és dekorációit , melyekkel egy kis francia bájt ésnosztalgiát . Elegáns bortartó, esztétikus palacktartó számos konyhai kiegészítőnk között. Különböző típusú kerámia bortartó állvány kínálatunk. Három részes, natúr fából készült gravírozott boros üveg vagy “jókívánság” palacktartó – esküvőre, nászajándékba, különleges alkalmakra. Olcsó eladó új és használt palacktartó állvány.


Háztartási fapolcok otthonra illetve kisirodai felhasználásra, palacktartó állvány db palack férőhellyel és mesepolc kisgyerekeknek. Ft-os áron elérhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.