2020. június 5., péntek

Új síléc waxolás

Új síléc waxolás

Nem, gyárilag tökéletesen menetre készítik a léceket. Kapcsolódó fórum:. A rendszeresen waxolt sílécnek számos előnye van, érdemes rá időt. A wax nem más, mint a síléc csúszófelületére felhordott paraffin alapú . Szakértőink műhelyszolgáltatása alkalomszerűen használt sílécek és snowboardok javítására.


Új síléc waxolás

A síléc karbantartásának egyik fontos mozzanata a waxolás. Síléc házi waxolása. Meleg gépi talp waxolás. Ezt akkor kérd ha magad akarod élezni és waxolni utána.


A régi kiszáradt felső réteget eltűnteti, új struktúrát ad a talpnak. Leegyszerűsítve: amíg a deszka kellően waxolt , addig nem a talpanyag, hanem a. Szervizünkben a melegwax felvitelét a snowboard vagy síléc gondos . A gépi waxolás nem képes a régi waxot eltávolítani, így az új wax. A kézi meleg waxolás aprólékosan kitisztítja a síléc pórusait és feltölti a . Professzionális szervizünk, új gépparkkal nyújt teljes körű szolgáltatást sílécek és snowboardok karbantartására, javítására. Legyen szó waxolásról , sérült . A waxolás azon túl, hogy jobban csúszik a deszká az élettartamát is növeli, mert használat közben a wax kopik, nem a talp. Nagy szerviz (talpjavítás, talpcsiszolás, élezés, waxolás , tisztítás, kötés), 6. Az újonnan vásárolt deszkák és sílécek csúszásra készek, a kötés beállítását kivéve szervizelést nem.


Új síléc waxolás

Waxolás kézzel (Fluóros wax, polírozás): 4. Ft - Kézi élezés: 3. Akár pár órán belül kész! Snowboar illetve síléc élezéséhez, waxolásához , szervízeléséhez. Túrabakancs, sátor, túracipő,. Budapest, Rózsafa u. Síszervizünkben lehetőség van sílécek illetve snowboardok waxolására , talpának.


Létrehoztuk saját webshopunkat ahol új és használt felszereléseinket és . Miért fontos a síléc és snowboard waxolni ? A wax a síléc , vagy snowboard aljára kent anyag, melyet felmelegített állapotban visznek fel a felületre, ezáltal . Mindig élezett, kijavított, waxolt síléccel , snowboarddal indulhat neki a havas. A kölcsönzéshez középkategóriás síléceket és sícipőket kínálunk, igény szerint új lécet is befogunk, a léceket beállítva, élezve és waxolva adjuk át. December 16-ig leadott rendelésed várhatóan ki tudjuk szállítani karácsonyig ( kerékpárok, fitneszgépek, pingpong asztalok, sílécek esetén december 12-ig). Talpjavítás, élezés és waxolás.


Új síléc waxolás

Kötésátszerelés és dugózás. Síkötés átszerelése, 3. Sítalp waxolás , 1. Oldal felöli élezés Wax vasalás kellő hőfokon A síléc citlingelése . A síbakancs közepe és a sílécen található jelölés nem a síléc közepét vagy. A dolog hátulütője, hogy waxolással tökéletesen elfedhető akár komolyabb.


Kis szerviz: waxolás , lehúzás, kis hibák kijavítása a talpon, alapvetően a talp. Karácsonyt és Boldog Újévet Kívánunk minden régi, új és leendő. A térség turizmusáért felelős iroda közleményében legutóbb arról is írt, hogy a turisták védelme érdekében új szabályokat vezettek be: a . A sífelszerelés kölcsönzésen felül új és használt sílécek , snowboardok. Cégünk lehetőséget ajánl fel új , vagy használt, sílécek , sícipők, bukósisakok, síbotok, snowboard deszkák, snowboard bakancsok kölcsönzésére.


Nem kell megvásárolnia a felszerelést, nálunk kölcsönözhet sílécet , snowboardot , sícipőt, sisakot, botot, síboxot. A teljesebb körű szolgáltatásért új tevékenységként bevezettük az olajcserét,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.