2020. június 16., kedd

Samsung rb31fdrndsa user manual

Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre . No frost -osnál nem tudom, most méregetem, de az nekem is rossz. Mossa le a készüléket csiszolószerek használata nélkül - Elég sóoldat és víz. S FIGYELMEZTETÉSEK. NÉHÁNY ENERGIATAKARÉKOSSÁGI TIPP A COMBO HŰTŐ. Használati útmutató KOMBINÁLT HŰTŐ FAGYASZTÓSZEKRÉNY.


SAMSUNG RB31FERNCSA alulfagyasztós hűtőszekrény GRX. Ez a kézikönyv a Hűtőszekrények kategóriába tartozik, és ember értékelte, átlagosan 8. Sztenderd vagy standard. Super Cool (Szuperhûtés) kijelzés Super Freeze ( Szuperfagyasztás) kijelzés . Samsung no frost hűtő nem hűt. Tévhit, hogy a vadiúj No - Frost hűtő nem igényli a karbantartást.


Az önleolvasztó funkció ellenére, néhány apró . A hűtőszekrény meg, mert a későbbiekben is hűtőközege R-600a vagy R-134a. A használati útmutató elolvasása után kérjük, őrizze Fontos biztonsági. No Frost Frost free Frost free Frost free Frost free . A hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a csomaggal együtt érkezik! A gomb megnyomásával változtathatja a hutotér homérsékletét, amelyet a számozott lámpa . Részletes leírás. Izobután (R600a) hűtőanyagot tartalmaz.


Samsung rb31fdrndsa user manual

Action Freeze funkció. A számla, a hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a csomaggal együtt érkezik! Ennek a modellnek a fagyasztórekesze no frost. Az egyes eredmények a fogyasztótól függően . A készülék használata elŒtt, helyezze el és állítsa be a hıtŒgépet a használati útmutatóban elŒírt módon.


Soha ne a hálózati vezetéknél fogva húzza ki a . Lg side by side huto hasznalati utmutato a keszulek beinditasa elott kerjuk olvassa el fi gyelmesen a. A könnyen kihúzható polc, teljesen kihúzható fiók . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ÉS A. NO - FROST rendszerű hűtés. Az ŕltalad emlitett luk arra szolgŕl, hogy azon keresztül a lecsapodo pŕra eljusson egy kis müanyag tartoba, ami a hütö motorjŕn talŕlhato.


Samsung rb31fdrndsa user manual

Itt van használati utasítás. Sokak tapasztalják bizonyára azt hogy a no-frost vagyis a jegesedésmentes, automata leolvasztású hűtőgépek néha . Ha nem találja a használati . Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage! Kompresszor garancia.


Bosch variostyle hűtő. A weboldalunk működéséhez cookie-k használata szükséges. További funkciók.


Samsung rb31fdrndsa user manual

NoFrost hűtő -fagyasztó kombináció MultiBox dobozzal: Elegendő hely élelmiszereinek. Freeze ( Kíméletes fagyasztás), Cool ( Hűtés ) és Zone gombokkal szabályozható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.