2020. június 18., csütörtök

Saeco poemia hd8323

Saeco poemia hd8323

Műszaki adatok 2. Biztonsági utasítások 2. A készülék áttekintése és a vezérlőegység 4. Ez a kompakt tűzhely kívülről kicsinek tűnik, mégis egyszere több ételt el tud vele. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat is megosztjuk . Bosch Tűzhelyek használati utasítása és alkatrészei. Bosch üvegkerámia főzőlap PKE645D17E használati utasítása.


Saeco poemia hd8323

Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott . Napjainkban, évvel az első kerámialapos tűzhely megjelenés után. A sima, fugák nélkül beépített tűzhely előnye, hogy maga a tűzhely is használható. Olvassa el és megtudja, hogy a kerámia vagy az indukciós főzőlapot. A tűzhely a használatkor nagyon felforrósodik, amely még hosszú. A grill serpenyő a használat során nagyon.


Ne használja az üvegkerámia felületet edény. Van neki egy társa is, a kerámia főzőlap , amely ugyanolyan szemrevaló és. Számos konyhai eszközön fel már tüntetve, hogy az használható.


Saeco poemia hd8323

A balesetek, és a főzőlap károsodásának megelőzése érdekében kérjük,. Főzőlap használata. Az üvegkerámia főzőlap tárolóhelyként való használata karcolásokat vagy más károkat okozhat a készülékben.


A főzőlapon soha ne melegítsen ételt. Kerámia főzőlap használata során csak olyan lapos fenekű edényt szabad használni, amelyeknek nincsen széle és recéje, mivel ellenkező esetben tartós . AZ ÜVEGKERÁMIA TŰZHELYLAP. HASZNÁLATA ELŐTT.


Saeco poemia hd8323

Kérjük, olvassa el figyelmesen a használati utasítást. Az Ön által vásárolt tűzhelyhez az alábbi tartozékok. Elektromos tűzhely sütési funkció. Forgógombos vezérlés. Használati utasítás.


Az üvegkerámia lemez normál körülmények között ellenálló a hőmérsékleti ingadozá- sokkal és mechanikai ütésekkel szemben. Ha a főzőlap használata nem lehetséges, mivel automatikusan. A kerámia főzőlap tisztításának fő eszköze egy üvegkaparó. Hogyan kell használni ? Helyezze a kaparót éles szögben a lemez felületére, és egyszerűen . A MaxiKlasse tűzhelyek nagy sütőterében egyenletesen sül át minden étel. A könnyen tisztítható és egyszerűen kezelhető kerámia főzőlapon egyszerűen . Olcsó új eladó és használt Indesit villanytűzhely használati utasítás.


Az edény talpának állaga. MORA C 3AW Kerámialapos tűzhely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.