2020. június 11., csütörtök

Saeco poemia ár

A főzőlap felületének tisztítása. Az üvegkerámia lemez normál körülmények között ellenálló a hőmérsékleti ingadozá- sokkal és mechanikai ütésekkel szemben. Kérjük, olvassa el figyelmesen a használati utasítást. Az Ön által vásárolt tűzhelyhez az alábbi tartozékok.


A kerámia főzőlap tisztításának fő eszköze egy üvegkaparó. Hogyan kell használni ?

Helyezze a kaparót éles szögben a lemez felületére, és egyszerűen . A MaxiKlasse tűzhelyek nagy sütőterében egyenletesen sül át minden étel. A könnyen tisztítható és egyszerűen kezelhető kerámia főzőlapon egyszerűen . Olcsó új eladó és használt Indesit villanytűzhely használati utasítás. Az edény talpának állaga.


MORA C 3AW Kerámialapos tűzhely. Elektromos sütővel ellátott indukciós kerámialapos tűzhely. Kezelési útmutató.


Az abban foglaltak betartásával megelőzhető a szabálytalan használat.

Az üvegkerámia főzőlap tárolóhelyként való használata karcolásokat vagy más károkat okozhat a készülékben. Ne használja az üvegkerámia főzőlapot, ha a repedt . Kerámia főzőlap használata során csak olyan lapos fenekű edényt szabad használni, amelyeknek nincsen széle és recéje, mivel ellenkező esetben tartós . AZ ÜVEGKERÁMIA TŰZHELYLAP. HASZNÁLATA ELŐTT.


Forgógombos vezérlés. Használati utasítás. Ha a főzőlap használata nem lehetséges, mivel automatikusan.


A gáztűzhely használata hőt és párát termel abban a helyiségben, ahol üzemeltetik. Rendeltetésszerű használatGondosan olvassa el ezt az útmutatót. Műszaki adatok 2. Biztonsági utasítások 2. Ez a kompakt tűzhely kívülről kicsinek tűnik, mégis egyszere több ételt el tud vele. A készülék áttekintése és a vezérlőegység 4. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat is megosztjuk . Bosch Tűzhelyek használati utasítása és alkatrészei.


Bosch üvegkerámia főzőlap PKE645D17E használati utasítása. Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott .

Napjainkban, évvel az első kerámialapos tűzhely megjelenés után. A sima, fugák nélkül beépített tűzhely előnye, hogy maga a tűzhely is használható. Olvassa el és megtudja, hogy a kerámia vagy az indukciós főzőlapot.


A tűzhely a használatkor nagyon felforrósodik, amely még hosszú. A grill serpenyő a használat során nagyon. Van neki egy társa is, a kerámia főzőlap , amely ugyanolyan szemrevaló és.


Számos konyhai eszközön fel már tüntetve, hogy az használható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.