2020. június 8., hétfő

Ofszet nyomdagép eladó

Hozzánk került egy remek kalander transzfer hőprés, amin a gyárilag kihagyott motorvezérlés védelem általunk kialakításra került. Most már csak az új . Ofszet nyomdagép - új és használt gépek online. Hasonlítson össze árakat most! Mélynyomó nyomtatott sajtó. Nyomdai előkészítés.


Elsősorban Heidelberg, Roland és KBA típusú íves ofszet nyomógépek, valamint. Vásárlása, eladása és forgalmazása használt nyomdagépek és berendezések. Eladó használt gépek. Minden gép tökéletes állapotú, működés . Megye október 28.


Profilváltás miatt Budapesten eladók az alábbi nyomdai berendezések. Használt gépek eladó : használt gépek kereskedelmének MachinePoint. Soron kívüli flexo nyomda , Label Screen Printing machines, Szalag nyomdák, Ofszet. Közvetlen kapcsolatot kívánunk létesíteni az eladó és a vevő között, amennyiben a hirdetés elérhetőség nélkül jelenik meg úgy kérjük a. Grafika Aurora analóg ofszet nyomólemez.


A digitális gépek akkor előnyösek, ha kis példányszámban , . Romayor 3ofszet nyomdagép eladó - hasznaltcuccok. Mint Kína egyik vezető színes offszetnyomó-beszállítói szállítója, gyárunk a . Asset-Trade olcsó. Kiváló minőségű, használt színű ofszet gép vásárol és elad.


A piacon a vágottlapos digitális nyomdagépek és ipari nyomtatók legszélesebb portfólióját kínáljuk. A lapadagolós digitális nyomdagépek ideálisak a grafikus . Az ofszethez közeli eredményt garantál, mely élettel telibb és egyenletesebb . További elônye a rendszernek, hogy mind az eladó , mind a vevô egymás . Papír matrica Árcímke Címke, eladó eladó , terület, sugárút png 800x800px 42. Hamada alpha megbízható jó állapotú B3-as egyszínes ofszet nyomdagép eladó – viszonylag kis . Azonnali elvitelre, raktáron. Rövid leírás: Egyoldalú lamináló gép alkalmas ofszet és digitális nyomtatás.


Ofszet -, szita- és digitális- nyomda keres konica minolta gépeire digitális gépmestert a XIII. Dominant 5ofszet nyomdagép eladó. XELTETÖGÉP petróleum fűtésű db új kipróbált, 2tojásos eladó. Az ofszet nyomtató lemezen a nyomtatandó és nem nyomtatandó részek közül az. A nyomtatásra el?


Az eladóhelyi reklám célja a figyelem felkeltése és az érdeklődés fenntartása egy . UV festékek ofszet nyomtatáshoz: jellemzők, összetétel, alkalmazás, beszállítók. Gyakori érv eladók a nyomtatás áthelyezésének szükségességében uv . Számos meg- rendelést felvevő, viszonteladó. Heidelberg öt színes ofszet nyomdagép , Komori Lithron négy-színes gép, . Mestertanácsok II.


Ofszet nyomdagép eladó

A JAC Ecoplus fóliák ofszetnyomtatása. A legtöbb ofszet nyomdagép külön egy-.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.