2020. június 17., szerda

Natúr fadoboz 250 ft

Natúr fadoboz 250 ft

Stihl KGA 7Pro akkus seprőgép adatai. Comac CS7B vezetőüléses, akkumulátoros seprőgép , A CS7B egy felülős seprőgép önjáró kivitelben, amelyet akkumulátor működtet, cm . Munkaszélesség: 7mm. Csak rendelésre, speciális . Problémát okoz, hogy a seprű után mindig hajolni kell? Ezzel az akkus seprőgéppel garantáltan kényelmesen. Amros (Hako) akkumulátoros seprőgép takarítógép porszívó.


Natúr fadoboz 250 ft

Email: info(kukac)tisztitastechnologia. Nilfisk SW7akkumulátoros seprõgép. Gansow Rowas elektromos , akkumulátoros 75cm munkaszélességű seprőgép , működőképes állapotban eladó.


Tartozékok: akkumulátortöltő . Akkumulátoros seprőgép. KB akkumulátoros seprőgép 1. Jellemzők, Kemény padlók és szőnyegek gyors és hatékony köztes tisztítására van szükség? Kiváló tisztítási teljesítmény a . Mechanikus és elektromos seprűk készleten. Biztonságos választás és vásárlás.


Natúr fadoboz 250 ft

Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. IPC Gansow GoWork Akézi seprőgép. FIMAP BROOM akkumulátoros seprőgép.


Automatikus ki-bekapcsoló: Könnyű ki- és bekapcsolás, gyors és magától értetődő . Kialakításának köszönhetően az akkus seprőgép bárhol tárolható, így mindig kéznél van. A STIHL új, akkumulátoros seprőgépe ideálisan használható sík, szilárd felületek , útburkolatok megtisztítására. A magas és nagyméretű tartály nagy . Az akkumulátoros seprőgép üzemeltetéséhez egy voltos akkumulátorra van . Ez az akkumulátoros seprőgép nagyon sokoldalú és bárhol alkalmazható, úgy, mint kereskedelmi egységek, . Alacsony zajszint Beépített akkumulátor.


Natúr fadoboz 250 ft

A WR 6nem csak seprésre, hanem hóeltakarításra is alkalmas. Gyűjtőtartály is rendelhető hozzá. Feltöltötte: Atraktor Hungária Kft. Minimum rendelhető: db.


Tisztítási szélesség: 6mm. Szeméttartály: l. Energiaellátás: . Raktáron Azonosító: 1. Power szisztémának köszönhetően. Három különböző seprési mód közül válogathatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.