2020. június 2., kedd

Munkaruha kötény

A mosódob ajtaját csukja be, és győződjön meg róla, hogy jól be van-e. Whirlpool Országos Márkaszerviz. Néhány szárítógép típus dobján új „automatikus” szállítási rögzítőcsavarok.


Használjon vízmértéket és 22-es csavarkulcsot. Helyezze be a ruhákat a dobba (miután meggyőződött arról, hogy a dob üres) (2. ábra).

Figyelem dobrögzitő csavarokat veddd ki. A probléma, hogy a sütőajtó fogantyúja leesett, és a rögzitő csavarok is . A dob rögzítő csavart a mosógép beüzemelése előtt mindenképpen el kell távolítani! Dob rögzítés eltávolítása mosógép bekötése előtt. Hátul a mosógépnél pedig megtaláljuk a dobrögzítő csavarokat.


Amikor hazaértem, tapintásra eléggé meleg volt, és a csavarok kiszedése után. Otthon whirlpool volt, úgyhogy ahhoz viszonyítva magas. Távolítsa el a rögzítőpántot.

A mosógép rögzítőcsavarokkal és rögzítőpánttal. A szivattyú elérése a szűrő mögött. Mindezek után eltávolítják a tengelyt rögzítő csavart , és a dobot eltávolítják. Ha a dobrögzítő elemeket nem távolítjuk el, a mosógépünk maradandóan is . Forog a dob ,nem túl sok a ruha benne. Köszönöm a válaszokat.


Javítókészlet WHIRLPOOL mosógép dobhoz, V gyûrû és rögzítõ csavarok nélkül. Dobrögzítő csavar eltávolítása: Ha elöltöltős az újonnan vásárolt mosógép, akkor. Digitális geometria mosógép rögzítése. Motor rögzítő csavar.


CSAVAR , LENGÉSCSILLAPÍTÓ. Dobcsillag -csapágy csavar. Csapágyak, Dob alkatrészek. A csavarokat , és a tiplit azonban az első használat előtt el kell . De be lehet szerezni, igaz túl hosszú csavarokkal (olasz utángyártott, itt vettem). Ezek szükségesek az autó szállításakor a dob rögzítéséhez.


A szíjtárcsa forog, a dob nem.

Ez a furfangos mosógép. Mit csináljak vele? Visszaélés Háziállatok whirlpool szárítógép nem forog a dob. Van egy régebbi whirlpool mosógépünk ami egyszer csak elkezdte.


Természetesen a dobrögzítő csavarokat üzembe helyezés előtt kivettem. Egy (-) csavarkulccsal húzza meg a rögzítőanyát. Ha kiveszi őket az ember akkor az üst mozog az egész gép helyett? M6-s menettel a csapágyház rögzítéséhez.


Most néztem meg a . M6-s közepes szilárdságú () csavart kell használni, ami nem tartozék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.