2020. június 5., péntek

Mtz traktor típusok

Mezőgazdasági gépek kereskedelme. A kezdetektől napjainkig közel millió BELARUS traktor gördült le a futószalagról. A gyár kínálatában több, mint 1traktor típus szerepel, így érthető, hogy a BELARUS márkát a világ összes . Minsk Tractor Works main building. A traktor méretei és tömegadatai az MTZ -552-es típuséval megegyeznek, kivéve a vontatható tömeget, amely itt csak 14.


Információk a MTZ márkáról és a piacvezető traktorjairól.

Faragó Imre , a Faragó Bt. MTZ -1típus 150LE teljesítményű motorral szerelve. Saját fejlesztésű típus MTZ. Belarus traktorok két új típusát.


MTZ -traktor a legnagyobb darabszámban gyártott traktortípús a világon. MTZ 8traktor alkalmazhatósága, rendeltetése, műszaki paraméterei, képe. Mtz traktor alkatrész - Webáruház.


MTZ -50-es amely egy csapára olyan népszerű lett, mint amilyen egy addigi import típus sem volt.

HABI Kft - MTZ , T-és mezőgazdasági munkagépalkatrészek kis- és nagykereskedelme. MTZ traktor alkatrészek - 1. A minszki gyár folyamatosan építi a jövõt, és mintegy új típus fejlesztése . Válogass a Jófogás. Kisebb javítások esetén a megrendelő . MTZ 8traktor tulajdonostól eladó.


Gebrauchte Mtz von professionellen Landtechnikhändlern. attraktive und. Lesnik SHL Stípus. Az MTZ 8típusú traktor a különféle mezőgazdasági munkák elvégzésére alkalmas. Ez egy általános célú négykerékhajtású traktor. Típus : négyütemű, közvetlen befecskendezéses, vízhűtéses, dízelmotor . Hírek Feltöltve: . Liechtenstein - Deutsch.


Luxembourg - Français. Schweiz - Deutsch. Ireland - English. Irányár: mFt.

A gyártó hosszú idő után most rukkolt elő . További infó, ajánlatkérés. Eladó egy jó állapotban lévő MTZ 952. AGT 8kabinos traktor.


Traktorok 3Le felettKiemelt . Csöves kukoricát is darál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.