2020. május 22., péntek

Mosógép lefolyó magasság

Mosógép lefolyó magasság

A gyártók is ezt a magasságot szokták javasolni a műszaki leírásokban,. A mosógép kifolyócsövének a végét rákötjük a szifon könyökénél . Hogyan kell csatlakoztatni a mosógép vizet: lefolyó magassága , hogyan kell süllyedni, hogyan kell csatlakoztatni a megfelelő kapcsolatot a lefolyó , az átmérője . Nem a kifolyó magassága az érdekes, hanem a kifolyócső. Ilyenkor persze óhatatlanul neki is ütődik a felmosófej a mosógép oldalának. Csatlakoztassa a mosógép lefolyókészülékét a csatornába.


Mosógép lefolyó magasság

Milyen magasságban kell a mosógép kimenetét elhelyezni? A csatorna mm -es bemeneti nyílását a fürdő lefolyó oldalán kell elhelyezni, legfeljebb mm . A megfelelő megszervezését a lefolyó kijutja, ha a mosógépet a legközelebbi. A magasság , amire a mosógépszerelő a csövet a felénél fogva.


Meg kell azonban jegyezni, hogy a mosógép lefolyómagassága a legmagasabb ponton nem lehet nagyobb, mint m. Csak ebben az esetben a szivattyú teljes . Ha úgy dönt, hogy maga csatlakoztatja a mosógépet , és nem bízik benne a mesterben, hogy pénzt megtakarít, akkor ezt megtudja, mielőtt ezt . Könnyen beköthető lefolyó. Egy új lefolyócsővel , közvetlenül az ejtővezetékbe kösse be a gépet, ha az a közelben található. Anyag szükséglet: 4db műanyag zárókupak, befolyó- és kifolyócsövek , . A falba épített szifonokat csak úgy szabad beépíteni, hogy hozzá . Mosógép Lefolyó Magasság.


Mosógép lefolyó magasság

Kétfajta mosógép szifon létezik a falba épített és a külső szerelésű. Sajnos ki kellett bontani, hogy a lefolyóvezeték tisztítható legyen . Mosdó szifon lefolyó javítás és csere. Close submenu Iszapleválasztó, légleválasztó. A külső mosógép szifon gondolom jó lehet, de azt ugye bele kell . A lefolyó magassága függ a mosdó beépítési magasságától és a medence vagy. Részletes segítség, hogy Ön is megoldhassa a mosógép beszerelését.


Higgyétek el, hogy van ilyen. FixTrend padlószifon, inox lefolyóráccsal , állítható magasság , D50mm - gepesz. FixTrend mosógép szifon, komplett, falon kívüli, NA- gepesz.


Falba építhető mosógép szifon, fehér előlappal. Fehér mosógép szifon, külső. A lefolyótömlőt legfeljebb cm-re mélységig lehet a lefolyóba engedni. Ma elemezzük, hogyan lehet megfelelően csatlakoztatni a mosógép lefolyóját a. Felhívjuk figyelmét, hogy a fúvóka magassága gépenként eltérhet.


Például a mosógépet külön lehessen elzárni, vagy a meleg víz. A lefolyókat PVC csövekkel alakítják ki, ezek átmérője nagyobb, mint a bejövő . Hogyan telepítse a mosógépet magasság szempontjából (videó). A lefolyót egyszerűbben is el lehet helyezni - csak rögzítse a lefolyócső végét a mosogató . STYRON Falon kívüli mosógép szifon, fehér. Egy speciális műanyag tartó kanyarának, amelybe a leeresztő készüléket rögzítik, legalább cm-rel a . Beépítési magasság.


A leeresztő cső és a lefolyó közötti magasság nem haladhatja meg a cm-t, mert különben a víz nem tud teljesen kifolyni a gép belsejéből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.