2020. február 27., csütörtök

Whirlpool mosogatógép használata

Whirlpool mosogatógép használata

A termék használata előtt figyelmesen olvassa el az Egészségvédelmi és. A termék első használata előtt figyelmesen olvassa el a biztonsági útmutatót. Mi javasoljuk az öblítőszer-adagoló használatát. Az öblítőszer alapvető fontosságú az edények jó szárításához.


This website is best viewed using Internet Explorer Chrome, Firefox, Safari and newer browsers. Energiatakarékos is, mert . A sótartály a mosogatógép alsó részén található (lásd PROGRAMOK ISMERTETÉSE), és akkor kell . Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott . PowerClean a nagynyomású mosogatás , helytakarékosság,ragyogó, makulátlan . Whirlpool mosogatógép bemutatása. Készülékleírás, 49.


Regeneráló só és öblítőszer. Mosogatószer és a mosogatógép használata , 53. Alapvetően természetesen a készülékkel együtt szállítjuk, de ha ez bármilyen oknál fogva . Indítás és használat , 6. Minden egyes új mosogatógép esetén igaz, hogy az új tulajdonosok teljesen lázba jönnek, és azonnal ki . A mosogatószer betöltése. Ránézésre sem tűnik egyszerűnek a használati útmutató, ezért itt egy rövid . Ha olyankor nyomja meg, amikor a mosogatógép ki van kapcsolva, leereszt. A KÉSZÜLÉK ELSŐ ALKALOMMAL TÖRTÉNŐ HASZNÁLATA ELŐTT.


Whirlpool mosogatógép használata

A LED kijelzőknek . Ajándékba kaptam, és lila gőzöm nincs hogyan müködtessem sad. Multi- tabletta használat , Multizónás mosogatás , Állítható magasságú kosarak, 6. Hogy melyik gomb mit jelent, mit csinál? Felül töltős a gép de nincs útmutató. Köszönöm előre is. A mai rohanó világban a mosogatógépek értékes időt és energiát takarítanak meg.


Használat , Háztartási. Beépítés típusa, Standard. Típus, Félig beépíthető. Kapacitás, teríték. Programok száma, 10. Hőmérséklet fokozatok, 4. Ajtó nyitva” jelzőfény.


Whirlpool mosogatógép használata

Számos oka lehet annak, ha a mosogatógép nem megfelelően szárít. A só használata elkerüli az edényeken és a mosogatógép funkciós. VÍZKŐ képződését.


Ezért fontos, hogy a sótartály soha ne legyen üres. Mint minden gép, ezek az eszközök is. Letisztult digitális kijelző az egyszerű használatért. Megjegyzés:A készülék vezérlését érzékelők végzik.


Whirlpool mosogatógép használata

Kérjük, kerülje a túlzott mosószer-használatot. Egyre több háztartásban van már mosogatógép , de a helyes használat szabályait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.