2020. február 24., hétfő

Mosógép jelmagyarázat

Whirlpool mosógép jelek, ikonok. Ismerje meg mit jelentenek az ikonok a mosógép elején. Fontos, hogy tisztába legyen azzal, mi mit jelent, . A mosógép a csatlakoztatás után automatikusan bekapcsol. A használati útmutató értékes információkat tartalmaz a készülék beüzemelésével, használatával és .

A biztonságra és a környezetre vonatkozó fontos utasítások. Tárolja az útmutatót elérhető helyen, a mosógép közelében. Centrifugálási fordulatszám kiválasztása.


A SZENNYES MOSÁSA. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS. Ennek elke- rülése érdekében, kérjük, használat előtt ellenőrizze le a dobot. Kimosott a férfi, ezért összement a gyapjúpulóver?


Ilyesmi többet nem fordulhat elő, mert itt van a mosogépikonok összes titka.

Automata mosógép. Használati utasítás. Feltétlenül olvassa el a használati utasítást a felállítás - beszerelés – üzembe helyezés előtt. Ezáltal megvédi saját . Ennek el- kerülése érdekében, kérjük, használat előtt ellenőrizze le a dobot. Bármilyen tárgy, mint például pénzérmék,.


Siemens márkájú mosógépet választott. Kérjük, szánjon néhány percet az olvasásra, és ismerkedjen meg mosógépének előnyeivel. Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott . Bosch márkájú mosógépet választott. A gyárunkból kikerülő. Hogyan gondozd a kölyökkutyádat?


Ez is érdekelhet. Egészség most és . Ariston, Indesit:. Jelölések a mosógépen - a főszereplők elemzése.

Ne javítsa vagy cserélje ki a mosógép egyetlen szennyeztek, ami meggyulladhat vagy felrobbanhat. Információk az LG-ről. Keressen képeket, értékeléseket és műszaki adatokat a(z) F2J5WN3W kg, max. Mosógép , keskeny . WWAddWash mosógép , kg.


Megoldások és Tippek, Kézikönyv Letöltése, Lépj Velünk Kapcsolatba. Samsung Magyarország. Szabadonálló automata mosógép WP62S3.


A Gorenje már több, mint éve gyárt kiváló minőségű háztartási gépeket. Elkötelezett amellett, hogy saját . Indesit szabadonálló felültöltős mosógép jellemzők: keskeny készülékünk tökéletes megoldás a kisebb helyek számára. Tágas, 5kg-os kapacitás. HASZNÁLATI UTASÍTÁS TELEPÍTÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CTE 1felültöltôs mosógép Importôr: Candy Hoover Hungary Kft Budapest, Maros u.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.