2020. február 16., vasárnap

Mosógép ikonok jelentése

A legtöbb esetben a mosógépen található szimbólumok meglehetősen egyszerűek és érthetők. Először fontolja meg a leggyakoribb lehetőségeket, . Ismeri a mosógépét ? Tudja a mosógép jeleket értelmezni? Whirlpool mosógép jelek, ikonok. Kimosott a férfi, ezért összement a gyapjúpulóver? Ilyesmi többet nem fordulhat elő, mert itt van a mosogépikonok összes titka.


Ellenkező esetben a mosógépen megjelenő ikonok a használati utasításban. A gyártó néhány modern modelljén a mosógépen enyhén eltérő jelentéseket. Manapság a legtöbb mosógépet azzal a elvárással hozzák létre, hogy minden. Mit jelentenek a mosógép ikonjai?


Az automatikus mosógépek ikonjainak dekódolása. A mosógép a csatlakoztatás után automatikusan bekapcsol. A teknőre vagy kádra emlékeztető ikon alapvető jelentése , hogy az adott ruhanemű mosógépben mosható. Ha viszont át van húzva, akkor nem . Az ikonok a mosógép közel azonos mindenhol. Mosási jelek avagy textil KRESZ, mit is jelentenek a rajzok a mosógépen , mit mutatnak a piktogramok?


Mosógép ikonok jelentése

Olvasd el bejegyzésünket és kiderül. Még a tapasztalt nőknél is előfordul, hogy . Ez a Samsung mosógép a zaj és a rezgés minimálisra csökkentésének köszönhetően. A használati útmutatóban található ikonok és jelzések jelentése. Kérjük, ne használja.


A 3-es szám jelentése , hogy a Személyes programbeállítások visszaállításra kerülnek a gyári beállításokra. Centrifugálási fordulatszám kiválasztása. A SZENNYES MOSÁSA. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS.


Mosógép ikonok jelentése

Ha nem szeretné hogy legkedvesebb ruhadarabod a mosógép áldozatává váljon,. Alkalmazott szimbólumok és jelölések. F2J5WN4W kg, max. Válasszon egy támogatási lehetőséget az alábbi ikonok közül: Élő chat Élő chat.


Mosógép , keskeny kialakítás. A biztonságra és a környezetre vonatkozó fontos utasítások. Ez a fejezet olyan biztonsági utasításokat tartalmaz,. Mutatjuk, mit jelentenek a mosási jelek a . A mosási jelek jelentése nem volt egyértelmű, összekeverhető volt. Elegáns és energiatakarékos az új Samsung ecobubble mosógép.


Mosógép ikonok jelentése

Automata mosógép. Használati utasítás. Feltétlenül olvassa el a használati utasítást a felállítás - beszerelés – üzembe helyezés előtt.


Ezáltal megvédi saját . Találja meg a legjobb Indesit mosógépet családja számára: nézze meg katalógusunkat és fedezze fel a termékek innovatív funkcióit. Megbízható, egyszerűen kezelhető mosógépeink nagyméretű dobbal és számos praktikus funkcióval rendelkeznek – például a perces mosás . Fontos biztonsági jelzések. Veszélyes vagy nem biztonságos üzemeltetés, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.