2020. február 18., kedd

Kávé fogyókúrában

Kávé fogyókúrában

Elnézést, a termék ideiglenesen nem rendelhető. Az éves katalógusunkban szereplő termék. Espresso Normal kávékapszulák, db eladó. Bármilyen kávéőrleménnyel többször újra felhasználható, praktikus kávékapszula. Illy kapszulás kávégépe olcsón üzemeltethető.


Kávé fogyókúrában

Découvrez la YIperespresso , la nouvelle machine expresso à capsules Illy par FrancisFrancis au design. Illy Iperespresso Tostato Classico Kapszula. A savasság és keserűség közötti tökéletes egyensúlyban az átlagos sütés Illynek édes . IPER espresso, adag.


Intenso (sötét pörkölésű). A normál pörkölésu . Ez a termék a rozsdamentes acél kapszulák legújabb . A nemes Arabica kávéból álló normál pörkölésű klasszikus blend adja a . Olcsó új eladó és használt Illy kávékapszula. Nescafe, illy és mitaca kávékapszula.


Kávé fogyókúrában

További pozitívum, hogy a gép olyan egyszerűen kezelhető, hogy egy . Iper kapszulás kávéfőzőgép kapszulatartó kar. Porciózott arabica kávé eszpresszóhoz kapszulás kiszerelésben. Friss és élénkítő Illy kávékapszula. Egy igazi ínyenc kávé magávalragadóan könnyű és finm aromával.


CikkszáKHKIP06. A fent látható kép némely esetben illusztráció. A KERESETT TERMÉK . Van saját kapszulása az Illy -nek. Csak saját kapszula van, kb. Megbízhatóság: 1. Garancia: hónap.


Kávé fogyókúrában

Nos, a kapszula otthoni töltése egyáltalán nem nehéz, és lehet vele. Az Illy kétféle kapszulát gyárt, a másik fajtát valamivel nehezebb . A Francis Francis X7. Az illy területszelektált (Single Origin) kávéja, a kilenc nemes Arabicából álló . ILLY Kávékapszula, db, ILLY.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.