2020. február 19., szerda

Karcher magasnyomású mosó használati utasítás

Ezen a helyen találhatja a termékeknek megfelelő használati utasításokat illetve útmutatókat. Használati utasításainkban a használatra , a biztonságra, . Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott . Kärcher HDS 6M Eco. Termék címkék: Home, magasnyomású mosó , nagynyomású mosó. Magasnyomású mosóberendezés útmutatók. Leírás és Paraméterek . Az eredeti használati útmutató fordítása.


Ez a nagynyomású mosó ház- tartási célú használatra lett fejlesztve, például az alábbiak tisztítására: - Autó . Mint minden KARCHER magasnyomású mosó , a K 7. MD típusnak is van TÜV minősítése, és ellenőrzött. Első körben az autómat mostam le. A következő típusokban alkalmazható: Figyelmükbe ajánljuk újdonságunkat! Komplett fugafej 4. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. K2-től a Kosztályig.


Jó ajánlatok ügyes döntésekhez ✔️ Gyártó: KARCHER ✔️ Garancia: éves. Részletes leírás. Bosch Universal Aquatak 1magasnyomású mosó.


Háromfázisú, nagy teljesítményű melegvizes magasnyomású mosó pólusú, vízhűtéses motorral. Az egyedülálló Eco-fokozat garantálja a környezetbarát és . Csőtisztító tömlő. Különösen rugalmas magasnyomású tömlők . A nagynyomású tisztítóberendezést kizárólag . Parkside magasnyomású mosó : Itt találod a Lidl parkside magasnyomású mosó választékát. W - Tisztító gépek. A használati útmutató angol nyelven és pdf formátumban van.


Vario-Power szórószár, K3-Kmagasnyomású mosókhoz. Célja: Előző fázisban feloldott szennyeződés eltávolítása, új vegyszeres réteg felhordása. Kerekeinek köszönhetően könnyedén hordozható, használata rendkívül egyszerű.


Karcher magasnyomású mosó használati utasítás

Egyéb KARCHER termékek kölcsönzése, eladása. Technikai leírás. A melegvizes mosók új Upright kategóriájának új függőleges kialakítású készüléke.


A csekély súlya, és kompakt méretei miatt egyszerűen szállítható és . Szakkönyv, kézikönyv. Nem hiányozhat magasnyomású mosó onnan, ahol van autó, terasz, kerítés vagy kerti bútor, hiszen ezek. Teljesen felesleges és drága a kerti slag használata , hiszen lehetetlen nagy erősségú nyomást elérni. Karcher nilfisk magasnyomású mosó gőzborotva sterimó.


Karcher magasnyomású mosó használati utasítás

Olcsó magasnyomású mosó árak eladó magasnyomású mosó. Ennek hiányában . Whirlpool Awg 9S Pro Hasznalati Utasitas Manualzz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.