2020. február 20., csütörtök

Kaiserhoff termékek

Gondoljunk bele, hogy a common rail még gyerekcipőben járt, az adagolóporlasztót pedig – személygépjármű-motoroknál – csak a VW-csoport favorizálta. BMW SERIE ( E) kedvező árban Fekmester. Minőségi, márkás Üzemanyagszivattyú hatalmas választékban!


Az adagoló hibájának felméréséhez és a javítás költségeinek megállapításához technológiai okok miatt szét kell szerelnünk a hibás adagolót. Nem is olyan rég, járt már nálunk egy BMW 320d tesztautó.

E-os hármas BMW-t, amíg lehet. D amugy meg VP adagolós. CR ről nem sokat tudok de halnak. Eladó egy felújított Bmw 320d VP44-es adagoló elektronika. Székelykeresztur.


Felújított adagoló. Kategória: Üzemanyagellátó rendszer. Ha a 1lovas adagolósat vesze ott az adagoló elektronikával(HDK)szokott gond lenni .

Bosch adagoló (felújított) VPBMW. Vagy a hibás adagolóját felújítjuk. Hívj Megeggyezünk! Archiváltuk a hirdetést! Mennyi a 320D adagoló ára használtan?


Bár, csak az adagoló hibáknál, de én ide küldtem el a rossz alkatrészt. BMW 318 320d , 520d-re felújított adagoló garanciával eladó! A hozzáállásuk nagyon korrekt. Törökszentmiklós július 13. Kínál Vpadagoló : 136le bontott jó állapotú.


Még a működőképes kocsin van! Tesztelhető állapotban. Gyári-bontott alkatrész, beépítési garanciával. Hibátlan, szakszerűen kibontva.


Első téma amit felvetnék és gyakori kérdés: mekkora adagoló. Digitális programozható Chiptuning . A VP adagoló főképp az alábbi típusú autókban találhatóak meg.

Alkalmazható adagoló rendszerek:. BMV 318d LCI ( E), 320d ( E), 320Cd LCI ( E), 320d LCI ( E), 320td ( E), 325d (E90), 325d M LCI (E90), 325d A . Es onnantol adagolo vagy amiket mondtal lesz a hiba forrasa. Aztán tegnap megint nem indult, üzemanyag probléma. Hiányzó: e‎ 320d.


VPés VP44-es adagoló elektronikák javítását vállaljuk éves garanciával. Olcsó eladó új és használt bmw tds adagoló fedél. Olcsó Bmw Tds Adagoló Fedél Bmw 5tds adagolo.


Használt Árösszehasonlítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.