2019. december 31., kedd

Intimkehely ár

Ladycup intimkehely , egy olyan menstruációs eszköz mely a hüvelybe. A legújabb fejlesztésű Minni Hölgykehely,intimtölcsér extra biztonságot nyújt a szivárgás ellen. Egyedülálló puha külső pereme miatt . Menstruaciós intimkehely , S méret, db. Puha, orvosi tisztaságú szilikonból készült intimkehely. Vásárolj nálunk, az intimkehely , intimtölcsér most padló áron van.


Intimkehely ár

Fleurcup intimkehely. Minden intimkehely rendeléshez INGYEN kiegészítőt kapsz. Intimkehely - intimtölcsér. Mind a(z) találat megjelenítése. Alapértelmezett rendezés, Rendezés . További információ és kehely.


Ez a kis eszköz 3x több menstruációs vért képes felfogni, mint a betét, és még több szabad mozgást biztosít, mint a tampon. Mindkét módszer előnyeit ötvözi úgy, . A különböző intimkehely márkák rövid ismertetése: méretek, színek, fotók, árak , vásárlás. Az intimkehely egy kis szilikon kehely, amely a hüvelybe helyezve összegyűjti a. Ha vásárlás előtt állsz, vagy szeretnél egy másik típust kipróbálni, olvasd el!


Intimkehely ár

Ma már rengeteg különböző intimkehely érhető el a piacon, ekkora merítésből pedig nehéz eldönteni, hogy melyiket is válasz ezért ebben a . Lali cup intimkehely közepes méret. Merula intimkehellyel. Beszállító: Emilla A feltüntetett ár tájékoztató jellegű. A fotókon szereplő árak a fotó készítésekori állapotot . Facelle menstruációs kehely m méretű.


Selenacup menstruációs kehely s méret - db. A Biointimo Aqua-Tampon Cup menstruációs intimkehely mindkét mérete a magas. EP kártyára is elszámolhatod az árát a dm-ben! Hogy mit tud nyújtani az intim kehely ? Szabadságot, frissességet, tisztaságot, környezetbarát megoldást, és egy kis . A 1 orvosi szilikonból készült intimkehely nem szív magá.


Intimkehely ár

Az átmérője 41mm és a teljes h. Ft Nettó ár : 000Ft. LadyCup menstruációs kehely S Méret 8. Az intimkelyhet egyszer kell csak megvenne utána akár évig is. Bármennyire is kecsegetető egy-két kehelynek az ára , esetleg az . N IS INTIMKEHELYRE VÁLTOK! Különböző márkák összehasonlítása az intimkehely összehasonlító táblázat segítségével típusok, méretek, kapacitás, gyártó országok és árak alapján. LADYCUP INTIMKEHELY - RÓZSASZÍN (L-MÉRET) kedvező 9. Ft-os áron a Vitapack webáruházban.


Tekintse meg most. Bár az ára első pillantásra soknak tűnhet egy csomag tampon vagy . Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni! A hazánkban is számos helyen, drogériákban is kapható termék ára nagyjából doboz tampon árának .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.