2019. december 10., kedd

Indukciós főzőlap kapcsolási rajza

Nem nagyon boldogulok vele, kapcsoläsi rajzom sincsen. Az indukciós főzőlap nagyon jól bevált és tényleg takarékos. De van van egy nagy. Rajz persze nincs. Ki tudja, hogy működik a PIC.


Indukciós főzőlap kapcsolási rajza

A csatlakoztatást kizárólag a kapcsolási rajznak megfelelően végezze. Ajánlások a telepítési hely kiválasztásához, vezetékek. Kapcsolási rajz a hálózat fázisától függően: 220V-os és fázisú 380 . A kapcsolási rajznak megfelelően (lásd az ábrát) tartsa meg vagy távolítsa el a. Ha a lábos nem kompatibilis az indukciós főzőlappal , rosszul van elhelyezve, . BEÉPÍTHETŐ INDUKCIÓS ÜVEGKERÁMIA FŐZŐLAP.


A főzési idő korlátozása funkció akkor kapcsolja ki a főzési mezőket, ha a . Feltétlenül olvassa. Indukciós főzőlapok. Mit jelent az indukciós főzés? Forró főzőhelyek.


Ellenőrizze, hogy a készüléket a bekötési rajz szerint. Az optimális biztonság érdekében az indukciós főzőlap többfajta. A főzőlap üzembe helyezése első alkalommal.


FIGYELMEZTETÉS: Ha az üvegkerámia főzőlap megrepedt, kapcsolja ki a készüléket az áramütés veszélyének elkerülése érdekében. Ne nézzen közvetlenül a . A beépíthető indukciós üvegkerámia főzőlap háztartásban. Használat után a vezérlő gombok segítségével kapcsolja. A kerámia főzőlap és a főzőfelület nem használható tárolásra és munkafelületként. Amennyiben meg van repedve a főzőlap felülete, kapcsolja le az áramot, hogy elkerülje az áramütés veszélyét.


Be kell tartani a kerámia főzőlap ápolására és . Nyomtatott áramkörök rajzai, 73. Folyadékszint-kapcsoló, 76. WEEE ELEKTROMOS ÉS ELEKTRONIKUS ESZKÖZÖK. A használatot követően kapcsolja ki a főzési mezőt a. Kerámiaüveg- főzőlap.


Kövesse a kapcsolási rajz utasításait. A kompakt méretű, de kiválóan leolvasható kezelőpanel gondoskodik arról, hogy a lehető legnagyobb felület maradjon a kreatív főzés számára. Kapcsolja össze a zónákat, és hozzon létre nagy, kiterjesztett főzőfelületet indukciós főzőlapján. A tűzhelyet csak a kezelési útmutató elolvasása után kapcsolják be.


Tilos a készülék. Elektromos sütővel. A bekötési rajz megtalálható a . A fenti készülék kapcsolási rajzát keresem. Fõleg a tápegység(mivel kapcsoló üzemû) érdekelne. Köszönöm a segítséget.


BORA X Pure adaptív indukciós főzőlap beépített elszívóval –. Automatikus zóna- összekapcsolási funkció. Főzési tippek és hő kibocsátási táblázat 14. Tisztítás és karbantartás 15.


Hiba azonosítása és hibaelhárítás 16.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.