2019. november 25., hétfő

Sokkoló fagyasztás

Ennek előfeltétele a “gyorsfagyasztás” vagy “ sokkoló fagyasztás ”. Ismerje meg a sokkoló hűtőket! Termék jellemzők. Automatikus és manuális leolvasztás.


Sokkoló hűtés: 1kg.

C-ról 3°C-ra, kevesebb, mint percen belül. Mi is a hűtés, illetve a fagyasztás ? Gyors fagyasztás : kg. A legtöbben zavarónak tartják a többféle hűtő és fagyasztó közötti különbséget, holott ezek teszik lehetővé, hogy a hűtőkamra pontosan azt a feladatot lássa el, . Az ételekben lévő folyadékrészecskék . Az Interlevin hűtő megoldásokban gondolkozik, szeretnénk megkönnyíteni a vendéglátásban dolgozók munkáját.


Electrolux Professional.

Több méretben és nagyon kedvező áron! GYORSFAGYASZTÓ ( SOKKOLÓ ) BERENDEZÉSEINK. Az ipari nagykonyhai sokkoló hűtő berendezés hirtelen hűtés segítségével tartósítja a frissen elkészült ételeket.


A fagyasztási funkció bekapcsolásával további kedvező. Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. Sirman Dolomiti 5T P. Hűtés, sokkolás , fagyasztás. Nagy hatékonyságú használatra tervezve. Rétegelt fém külső . Rozsdamentes acél külső és belső burkolat, belső lekerekített sarkok, mágneses ajtózáródás, . Napjaink gyorsan változó élelmiszeriparában életbevágóan fontos lépést tartani a versenytársakkal.


A CONVOChill megtartja az ételek frissességét, színét és természetes ízét. A gyors hűtés és az ún. Feltöltötte: Vendi Hungária Kft. Sincold Activa MXT 5. Kapacitása: kg.

Hosszúság: 8mm. Szélesség: 7mm. Venix sokkoló hűtők teljes választéka. MAXIMA 10GN sokkoló hűtő- fagyasztó. Ezzel a gyorshűtési folyamattal az ételek nem . MIÉRT AJÁNLATOS.


Magasság (cm), 900. Mélység (cm), 800. Az így kezelt ételek megőrzik természetes . Vendéglátóipari gépek forgalmazása, nagykonyhai gépek szervize.


Konyhatechnológiai tanácsadás, pályázati tanácsadás konyhatechnológiai felújításhoz. A sokkolók segítségével . CFC és HCFC mentes poliuretán hőszigetelés, R5hűtőközeg, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.