2019. november 22., péntek

Indukciós átalakító lap

Indukciós átalakító lap

Az ILSA indukciós adapter segítségével alumínium, üveg, kerámia, cserép, és réz edényeket is használhat indukciós főzőlapon, ugyanúgy, mintha elektromos . Casa Collection indukciós átalakító lap kávéfőzőkhöz cm-es Kifejezetten arra lett tervezve hogy bármilyen kávéfőzőt lehessen használni az indukciós . Kinghoff indukciós adapter - átalakító lap indukciós főzőlaphoz - ? Az indukciós adapter használata lehetővé teszi a hagyományos edények. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Adapter lemez indukciós főzőlapokhoz alátét, átalakító 14. Felhasználási terület: - kültéri grillezők, beltéri indukcióslapok , gáztűzhelyek.


Indukciós átalakító lap

Névleges méretek: 14. A fent látható kép némely esetben illusztráció. Indukciós főzéshez csak mágnesezhető anyagokból . A KERESETT TERMÉK JELENLEG . Pillanatnyilag nem elérhető. Amennyiben indukciós főzőlapod van, ezzel az átalakítóval használhatsz alumíniumból . ILSA - indukciós tűzhely adapter - átalakító lap - átmérő cm.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, . A lapot mindig logós felével felfelé kell a tűzhelyre helyezni. A PRESTO indukciós adapter lehetővé teszi a nem mágneses edények indukciós főzőlapon való használatát, így az alkalmassá válik az alumínium, . Miután befejezte a főzést, kapcsolja ki az indukciós főzőlapot , az adapterről távolítsa el az étellel teli főzőedényt, majd a kikapcsolt főzőlapon lassan hagyja . Termék értékelése: 4. Még több értékelés. Készlet: Nem elérhető.


Indukciós átalakító lap

Származási ország : . Ha arra gondolsz, hogy bármilyen fazék alá, ami nem indukciós , olyan fémlapot teszel, amit melegít az indukciós főzőlap, akkor pont a lényegét . Universale Átalakító lap indukciós tűzhelyekre. A szállításról mi gondoskodunk. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - indukcios lap. INDUKCIÓS átalakító lap lap. Amennyiben olyan edényt használunk, melynek alja nem tökéletesen lapos, vagy kisebb, mint az indukciós átalakító átmérője, . Adapter indukciós tűzhelyre fogantyúval, használható melegentartóként.


Hála az indukciós főzőlapnak csak a serpenyő illetve a benne lévő étel lesz forró. IKEA indukciós főzőlapokkal, melyek mágneses fémedényekkel működnek, és csak akkor . Ft értékben Frabosk indukciós átalakító lap , nem indukciós edényekhez Neff M48I42Nbeépíthető zónás indukciós kerámia főzőlap. Kapcsolja be az indukciós tűzhelyet közepes erősségűre.


Feltételes Hogy takarítsam le az indukciós főzőlapot ? Köszönjük, hogy az indukciós főzőlapunkat választotta. Cukor, szintetikus anyag, vagy alumínium lap ne érintkezzen a fűté- si zónákkal. Nedis KAIP113CBKindukciós főzőlap.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.